Filmele și serialele cu Tina Majorino

  • Tina Majorino

    Tina Majorino

    39 de ani
    Data nașterii: 07.02.1985
    Locul nașterii: Westlake Village, California, USA
  • Scorpion (2014)

    Inspirat de o poveste adevărată, serialul este despre excentricul geniu Walter O’Brien și echipa sa, care formează principala apărare împotriva amenințărilor noii ere.

    Scenariul: Nick Santora
    452 6
    7.0
  • Legends (2014)

    Legende

    Martin Odum (Sean Bean) este un agent FBI sub acoperire care se transformă într-o persoană diferită pentru fiecare caz în parte. Un "străin misterios", îl determină să-și pună la îndoială propria lui sănătate mintală

    Scenariul: Howard Gordon
    9 1
    7.4
  • Veronica Mars (2014)

    În acest film, bazat pe popularul serial "Veronica Mars", la câțiva ani după ce și-a lăsat în urmă trecutul de detectiv particular, Veronica Mars trebuie să se întoarcă în orașul ei natal ca să-și ajute fostul iubit.

    Regia: Rob Thomas
    13 2
    6.7
  • Veronica Mars (2004)

    In bogata comunitate din Neptune, regulile sunt impuse de cei bogati si puternici. Acestia detin practic orasul si fac tot ce le sta in putinta pentru a-si tine micile secrete... in secret. Din nefericire pentru ei exista Veronica Mars, o tanara...

    Scenariul: Rob Thomas
    12 2
    8.4
  • Când doi noi prieteni intră în viața lui Napoleon, Deb cea timidă și Pedro cel mustăcios, trioul lansează o campanie de alegere a lui Pedro în postul de președinte al clasei, pentru a transforma în realitate cele mai nebunești vise ale elevilor.

    Regia: Jared Hess
    2 1
    7.0
  • Alice in Wonderland (1999)

    Alice în Țara Minunilor

    Impinsa de curiozitate, Alice merge pe urmele unui iepure intr-o galerie subterana si ajunge pe un minunat taram al aventurii si absurdului, unde nimic nu e ce pare a fi.

    Regia: Nick Willing
    3 0
    6.3
  • Waterworld (1995)

    Lumea apelor

    Waterworld e un SF a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator, cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca.

    Regia: Kevin Reynolds
    81 2
    6.3
  • When a Man Loves a Woman (1994)

    Când un bărbat iubește o femeie

    Michael si Alice par cea mai fericita pereche din lume. Au doi copii si nimic nu le umbreste fericirea, pana cand Alice incepe sa se comporte straniu. Fara sa-si dea seama, ea devine dependenta de bautura. Vor reusi ei sa-si continue viata impreuna?

    Regia: Luis Mandoki
    22 1
    6.5