Filmele cu Tito Ortiz

  • Tito Ortiz

    Tito Ortiz

    49 de ani
    Data nașterii: 23.01.1975
    Locul nașterii: Huntington Beach, California, USA
  • Trauma Center (2019)

    Centrul de traumă

    Filmul spune povestea unui detectiv care este hotărât să rezolve misterul din jurul uciderii brutale a partenerului său și a unui informator. În acest demers, Wakes își unește forțele cu Madison, o martoră rănită în timpul împușcăturilor.

    Regia: Matt Eskandari
    85 27
    4.0
  • Regia: Claudia Myers
    26 6
    6.1
  • Silencer (2018)

    Un veteran alcoolic cazut in dizgrație trebuie să-și recâștige toate abilitățile și să-și depisteze fostul angajator atunci când nu reușește să finalizeze ultima lovitură.

    Regia: Timothy Woodward Jr.
    26 6
    3.8
  • Madea, mătușa Bam, Vivian și Hattie Mae se aventurează într-o tabără bântuită, iar grupul trebuie literalmente să alerge pentru viața lor atunci când monștrii, goblinii și omul negru sunt dezlănțuiți.

    Regia: Tyler Perry
    2 0
    4.0
  • Valley of the Wolves: Iraq (2006)

    Valea Lupilor: Irak

    “Valea Lupilor: Irak “- este un film, foarte controversat, de productie turceasca care de la lansarea lui, in luna februarie, a atras sute de mii de spectatori. Filmul are la baza, fapte reale petrecute in timpul invadarii Irak-ului de catre...

    Regia: Serdar Akar
    3 0
    5.7
  • The Dog Problem (2006)

    Cainele problematic

    Solo, un scriitor aspirant, crede ca un câine l-ar putea înveseli si ajuta sa-si puna ordine în viaţă. Din nefericire, noul sau patruped atrage atenţia nedorită a unor personaje din cele mai bizare, printre care cămătari si colecţionari de câini.

    Regia: Scott Caan
    2 0
    6.2
  • The Crow: Wicked Prayer (2005)

    Corbul: Rugăciune rea

    Jimmy e un fost detinut care vrea sa plece din oras si sa inceapa o viata noua impreuna cu prietena sa Lily. Insa inainte de a-si pune planul in aplicare, Luc Crash, seful unui grup de satanisti, si iubita lui, Lola, ii ucid intr-un ritual sangeros.

    Regia: Lance Mungia
    15 0
    3.0