Filmele și serialele cu Titus Welliver

  • Titus Welliver

    Titus Welliver

    63 de ani
    Data nașterii: 12.03.1961
    Locul nașterii: New Haven, Connecticut, USA
  • Bosch: Legacy (2022)

    Harry Bosch, polițist criminalist devenit detectiv particular, se luptă să rezolve cazuri fără autoritatea locului de muncă anterior. Avocata Honey „Money” Chandler, supraviețuind unei tentative de asasinat, își păstrează cu greu încrederea în...

    Scenariul: Eric Overmyer, Tom Bernardo, Michael Connelly
    98 4
    8.4
  • Shaft (2019)

    După ce fiul de care nu știa vine și îi cere ajutorul, durul detectiv privat John Shaft află că odrasla lui e chiar așchia care sare departe de trunchi.

    Regia: Tim Story
    181 7
    6.4
  • An Affair to Die For (2019)

    O aventură fatală

    Când infidelitatea unei femei și a amantului ei este descoperită, cei doi sunt forțați să participe la un joc ciudat al celui care i-a prins ca să-și salveze membrii familiei. Excursia lor de weekend se transformă într-un coșmar al jocurilor minții.

    Regia: Víctor García
    33 10
    4.8
  • Escape Plan 2: Hades (2018)

    Testul suprem 2: Hades

    Escape Plan 2: Hades urmărește povestea lui Ray, expert în securitate, care conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării din cele mai sigure închisori din lume.

    Regia: Steven C. Miller
    191 36
    3.9
  • Live by Night (2016)

    Legea nopții

    Scris și regizat de Ben Affleck, „Legea nopții” se desfășoară în era prohibiției, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ține pasul.

    Regia: Ben Affleck
    164 6
    6.4
  • Bosch (2014)

    Scenariul: Eric Overmyer
    301 12
    8.5
  • Poker Night (2014)

    Regia: Greg Francis
    5 0
    6.2
  • Transformers: Age of Extinction (2014)

    Transformers: Exterminarea

    Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă, un grup de ingenioși și puternici oameni de afaceri, forțează limitele tehnologiei.

    Regia: Michael Bay
    104 2
    5.6
  • Promised Land (2012)

    Pământul promis

    Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.

    Regia: Gus Van Sant
    7 1
    6.6
  • Regia: Louis D'Esposito
    6 1
    6.6
  • The Town (2010)

    Orașul

    În timp ce-și plănuiește noua spargere, un hoț încearcă să-și pună ordine în sentimentele care le are pentru un manager de bancă și să se ferească de un agent FBI care încearcă să-l prindă cu tot cu echipa lui.

    Regia: Ben Affleck
    83 2
    7.5
  • Handsome Harry (2009)

    Frumosul Harry

    Frumosul Harry este un film pshihologic despre iubirea pierdută, iertare și efectul înăbușitor al „codului tăcerii” asupra bărbaților și a relațiilor dintre ei

    Regia: Bette Gordon
    0 0
    6.1
  • The Narrows (2008)

    Cartierul

    Un băiat de 19 ani din Brooklyn se află în al nouălea cer când portofoliul lui de fotografii câștigă o bursă la Universitatea din New York. El trebuie să împace rădăcinile sale italiene cu expansiva, sofisticata lume a zonei East River.

    Regia: François Velle
    3 0
    6.1
  • Gone Baby Gone (2007)

    Dispărută fără urmă

    Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovați. Când o fetiță de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick și Angela Gennaro deschid o investigație si vor risca totul.

    Regia: Ben Affleck
    39 3
    7.6
  • Twisted (2004)

    Distorsionarea

    Jessica, al cărei tată era un criminal în serie, este acum ofiţer de poliţie. Dar, în timp ce investighează o crimă, se trezeşte în mijlocul propriei investigaţii atunci când foştii ei iubiţi încep să moară cu o viteză ameţitoare.

    Regia: Philip Kaufman
    15 1
    5.3