Filmele cu Todd Louiso

  • Todd Louiso

    Todd Louiso

    54 de ani
    Data nașterii: 27.01.1970
    Locul nașterii: Cincinnati, Ohio, USA
  • Gemini (2017)

    Prietene

    Dupa ce Heather este impuscata mortal, Jill, care fusese bodyguard, soră surogat și asistentă personală a acesteia, devine principalul suspect.

    Regia: Aaron Katz
    9 1
    5.4
  • Imperial Dreams (2014)

    Visuri împărătești

    Un tânăr tată iese din închisoare, dornic să-și crească fiul și să devină scriitor, dar crimele, sărăcia și sistemul plin de defecte îi strică planurile.

    Regia: Malik Vitthal
    0 0
    6.7
  • Regia: Brian Crano
    1 0
    6.6
  • The Switch (2010)

    Schimbul

    Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    18 1
    6.1
  • Meet Bill (2007)

    Întâlnește-l pe Bill

    Bill are o slujbă fără viitor la banca deținută de socrul său și se ceartă permanent cu soția. Soarta lui se schimbă când devine mentorul unui băiat ce se întreține singur și care, cu ajutorul unei simpatice vânzătoare de lenjerie, îi redă speranța.

    Regia: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
    6 0
    6.2
  • School for Scoundrels (2006)

    Clasa de tăntălăi

    Roger e timid, dar se trateaza... Cum e indragostit de Amanda, Roger e disperat sa capete incredere in el, pentru a avea curaj sa faca primul pas. Solutia? Cursurile lui Dr. P, ale carui metode neortodoxe si adesea periculoase garanteaza rezultate.

    Regia: Todd Phillips
    1 0
    5.9
  • Thank You for Smoking (2005)

    Mulțumim că fumați!

    Regia: Jason Reitman
    11 0
    7.5
  • High Fidelity (2000)

    Fidelitate ridicată

    Această comedie romantică și caustică în același timp îl are în prim-plan pe Rob Gordon (John Cusack) - proprietarul unui magazin de discuri de vinil, care nu mai are mult până la faliment.

    Regia: Stephen Frears
    9 1
    7.4
  • A Cool, Dry Place (1998)

    Intre două iubiri

    Dupa ce sotia l-a abandonat, avocatul Russel Durrell se muta in Kansas, impreuna cu fiul sau in varsta de cinci ani. El trebuie sa invete sa impace serviciul cu datoria de tatic. Tocmai cand incepe o relatie, fosta sotie a lui Russel apare in oras.

    Regia: John N. Smith
    2 0
    6.2
  • 8 Heads in a Duffel Bag (1997)

    8 căpățâni într-un sac

    Veti cunoaste personajul numit Tommy Spinelli. El are la dispozitie doua zile pentru a ajunge la destinatie cu o geanta. In caz contrar, se va lasa cu varsare de sange. Filmul e o comedie neagra la cel mai inalt nivel. Un curier al mafiei, e...

    Regia: Tom Schulman
    12 0
    5.4
  • Jerry Maguire (1996)

    Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

    Regia: Cameron Crowe
    Oscar-uri:
    41 2
    7.3
  • Scent of a Woman (1993)

    Parfum de femeie

    Marcat de un trecut intunecat si de pierderea vederii, morocanosul Frank Slade, interpretat de Al Pacino, alături de pustanul Charlie fac o incredibila partitura a unui cuplu neadaptat in acest tumultuos secol al marilor tensiuni psihologice.

    Regia: Martin Brest
    Oscar-uri:
    60 1
    8.0