Filmele și serialele cu Tom Atkins

  • Tom Atkins

    Tom Atkins

    88 de ani
    Data nașterii: 13.11.1935
    Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Drive Angry (2011)

    Iadul se dezlănțuie

    Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica și plănuiește să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.

    Regia: Patrick Lussier
    42 2
    5.4
  • My Bloody Valentine (2009)

    Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D

    Un coșmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orășel în care se petrece una dintre cele mai terifiante povești ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiților prinde viață într-o înfricoșătoare experiență 3D.

    Regia: Patrick Lussier
    8 1
    5.4
  • Ellen Hart Pena părea să aibă totul – era frumoasă, atletă respectată, alergătoare de calibru olimpic, și soție a unui politician de succes, Federico Pena, primarul orașului Denver, Colorado, înainte de a fi numit Ministru al Transportului sub...

    Regia: Jan Egleson
    0 0
    5.5
  • Striking Distance (1993)

    Zonă de impact

    Detectivul Tom e concediat dupa ce lanseaza zvonul ca unul dintre colegi este criminal in serie. Nu isi va pierde increderea si va purta o lupta inegala impotriva scepticismului colectiv si a modului feroce si enigmatic de operare al asasinului.

    Regia: Rowdy Herrington
    33 1
    5.8
  • Maniac Cop (1988)

    Din iad

    Oameni nevinovați sunt omorâți pe străzile New York-ului de un ofițer de poliție. Pe măsură ce numărul crimelor crește, autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul. Tânărul polițist Jack Forrest devine suspect principal, fiind victima unei înscenări.

    Regia: William Lustig
    13 0
    6.0
  • Lethal Weapon (1987)

    Armă mortală

    Filmul prezintă povestea prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin, un alb rebel și cam sărit care se aruncă în tot felul de acțiuni riscante, și Roger, polițist de culoare, familist convins, care încă se gândește că ar fi putut fi medic.

    Regia: Richard Donner
    65 0
    7.6
  • Night of the Creeps (1986)

    Noaptea monștrilor

    Regia: Fred Dekker
    8 1
    6.7
  • Silver Shamrock, un producator de masti pentru Halloween, planuieste sa omoare milioane de oameni nevinovati din toata lumea punand bucati dintr-o piatra furata de la Stonehenge in etichetele mastilor. In noaptea de Halloween, cu ajutorul unui...

    Regia: Tommy Lee Wallace
    12 1
    5.1
  • Escape from New York (1981)

    Scăparea din New York

    Un criminal condamnat si fost erou de razboi poate fi eliberat daca reuseste sa il salveze pe presedinte tinut captiv, in puscaria Insula Manhatten, de catre teroristi dupa doborarea avionul prezidential.

    Regia: John Carpenter
    44 3
    7.1
  • The Ninth Configuration (1980)

    A noua configurație

    Col. Vincent Kane este un psihiatru militar care preia conducerea unui spital de psihiatrie al armatei situat într-un castel retras. Printre mulți pacienți excentrici ai lui Kane se numără și căpitanul Billy Cutshaw, un astronaut tulburat în...

    Regia: William Peter Blatty
    1 0
    6.8
  • The Fog (1980)

    Ceața

    Antonio Bay aniversează 100 de ani de existență. O misterioasă ceaţă învăluie orașul, iar oamenii încep să moară. Zvonurile despre un secret ies la iveală și oamenii își dau seama că sunt victimele unor marinari morți de mult, care caută răzbunarea.

    Regia: John Carpenter
    19 2
    6.8
  • Scenariul: Stephen J. Cannell, Roy Huggins
    0 0
    8.2