Filmele și serialele cu Tom Courtenay

  • Tom Courtenay

    Tom Courtenay

    87 de ani
    Data nașterii: 25.02.1937
    Locul nașterii: Kingston-Upon-Hull, East Riding of Yorkshire, England, UK
  • Summerland (2020)

    Regia: Jessica Swale
    11 5
    7.0
  • The Aeronauts (2019)

    Aeronauții

    Anii 1860. Pilotul de baloane cu aer cald Amelia Wren și cercetătorul James Glaisher pornesc într-o călătorie științifică și sfârșesc luptând viețile lor când zborul la mari înălțimi începe să le pună probleme mai mari decât sperau.

    Regia: Tom Harper
    154 15
    6.6
  • King of Thieves (2018)

    Regele hoților

    Filmul are la baza incredibila poveste a spectaculosului jaf de la Hatton Garden Safe Deposit Company, care a facut înconjurul întregii lumi când s-a descoperit că a fost comis de o bandă de pensionari care și-au sfidat vârsta.

    Regia: James Marsh
    50 10
    5.5
  • The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

    Scrisori din insula Guernsey

    Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, iar Juliet Ashton, o tânără scriitoare, decide să scrie o carte despre experiența din timpul războiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legătură neașteptată între ea și localnici.

    Regia: Mike Newell
    54 7
    7.3
  • Dad's Army (2016)

    Armata lui tata

    Regia: Oliver Parker
    15 2
    5.2
  • Regia: Robert Carlyle
    5 0
    6.2
  • 45 Years (2015)

    45 de ani

    Într-un orășel britanic pierdut de lume, trăiește o familie ajunsă la o vârstă respectabilă. Totul pare că decurge normal, dar trecutul se poate întoarce în viață atunci când nu te aștepți, iar Kate Mercer va trebui să se confrunte cu acesta

    Regia: Andrew Haigh
    7 1
    7.1
  • Night Train to Lisbon (2013)

    Trenul de noapte spre Lisabona

    După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elveţian renunţă la slujba sa şi pleacă spre Lisabona în speranţa de a găsi un anumit personaj: un medic şi poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

    Regia: Bille August
    13 1
    6.8
  • Quartet (2012)

    Cvartet

    Wilf și Reggie sunt prieteni de-o viață și s-au retras împreună cu Cissy într-un azil destinat cântăreților de operă pensionați. În fiecare an, la Beecham House se celebrează ziua de naștere a compozitorului Giuseppe Verdi printr-un concert în...

    Regia: Dustin Hoffman
    4 0
    6.8
  • Gambit (2012)

    Răzbunare cu stil

    Harry Dean, un hoț inventiv, a pus ochii pe o neprețuită statuie, proprietatea lui Shahbandar, cel mai bogat om din lume. Pentru a-l ajuta, Harry îi cere ajutorul lui Nicole, o femeie superbă, care seamănă cu soția decedată a lui Shahbandar.

    Regia: Michael Hoffman
    22 2
    5.7
  • Little Dorrit (2008)

    Mica Dorrit

    10 1
    8.2
  • Flood (2007)

    Potopul

    In urma unei furtuni extrem de violente se declanseaza un val imens care matura fara mila coasta de est a Angliei. Distrugand digul torentele de apa ajung in Londra. Vietile a milioane de londonezi sunt pe muchie de cutit.

    Regia: Tony Mitchell
    8 1
    4.8
  • The Golden Compass (2007)

    Busola de Aur

    Biserica face infioratoare experimente asupra lui in tinuturile inghetate de la Polul Nord, avand drept cobai copii rapiti. Lyra calatoreste spre tinuturile inghetate pentru a-si salva cel mai bun prieten.

    Regia: Chris Weitz
    Oscar-uri:
    36 4
    6.1
  • Atunci când familia Nickleby este trădată într-un moment greu pentru ea, tânărul Nicholas trebuie să remedieze situatia. Alăturati-vă lui într-o călătorie remarcabilă, aclamată la unison de critici, ”o bucurie pentru priviri !” (Leonard Maltin)

    Regia: Douglas McGrath
    11 1
    7.1
  • Last Orders (2001)

    Ultima dorință

    Jack Dodd, un macelar londonez, care si-a trait viata boem, inconjurat de prieteni, moare asa cum a si trait, cu un zambet larg pe fata si cu ochii la o cursa de cai unde a pariat... cu bani imprumutati.

    Regia: Fred Schepisi
    5 1
    6.9