Filmele cu Tom Cruise

 • Tom Cruise

  Tom Cruise

  60 de ani
  Data nașterii: 03.07.1962
  Locul nașterii: Syracuse, New York, USA
 • După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta...

  Regia: Joseph Kosinski
  310 38
  8.4
 • Val (2021)

  Regia: Ting Poo, Leo Scott
  0 0
  7.6
 • Mission: Impossible - Fallout (2018)

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

  Regia: Christopher McQuarrie
  543 35
  7.7
 • American Made (2017)

  Trafic în stil American

  Barry Seal: Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

  Regia: Doug Liman
  294 49
  7.1
 • The Mummy (2017)

  Mumia

  Îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă al cărei destin i-a fost furat, e trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul acumulat timp de milenii și amenințând omenirea cu terori de dincolo de puterea noastră de înțelegere

  Regia: Alex Kurtzman
  487 75
  5.4
 • Jack Reacher: Never Go Back (2016)

  Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!

  Ajuns la vechea sa bază militară din Virginia, Reacher este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste "scăpări", protagonistul este hotărât să facă totul pentru a scoate adevărul la lumină.

  Regia: Edward Zwick
  124 5
  6.1
 • Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

  Misiune: Imposibilă - Națiunea secretă

  O nouă misiune imposibilă pentru descurcărețul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizație criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.

  Regia: Christopher McQuarrie
  121 3
  7.4
 • Edge of Tomorrow (2014)

  Prizonier în timp

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă.

  Regia: Doug Liman
  147 2
  7.9
 • Oblivion (2013)

  Planeta uitată

  Locuitor al unui Pământ situat într-un viitor spectaculos, confruntarea unui om cu trecutul îl va conduce într-o călătorie a descoperirilor și a redefinirii personale în vreme ce luptă din răsputeri să salveze de la pieire întreaga omenire.

  Regia: Joseph Kosinski
  121 3
  7.0
 • Jack Reacher (2012)

  Jack Reacher. Un glonț la țintă

  Fostul investigator militar Jack Reacher e pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni, dintr-un singur foc. Când polițiștii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta le cere să i-l aducă pe Jack Reacher!.

  Regia: Christopher McQuarrie
  78 2
  7.0
 • Rock of Ages (2012)

  Rock pentru totdeauna

  Poate că Sherrie (Julianne Hough) şi Drew (Diego Boneta) lucrează ca simpli ospătari, dar asta nu înseamnă deloc că nu au visuri mari: cei doi pleacă la New York ca să dea lovitura, ea ca actriţă, el ca star rock.

  Regia: Adam Shankman
  11 3
  5.9
 • Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

  Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol

  Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției. Ethan trebuie să găsească calea să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac.

  Regia: Brad Bird
  96 3
  7.4
 • Knight and Day (2010)

  Întâlnire explozivă

  În comedia de acțiune Întâlnire explozivă, Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care susține că l-au înșelat. Aventura lor se întinde pe tot globul.

  Regia: James Mangold
  81 2
  6.3
 • Valkyrie (2008)

  Operațiunea Valkyrie

  In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, colonelul german von Stauffenberg e ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop e asasinarea lui Hitler.

  Regia: Bryan Singer
  43 2
  7.1
 • Lions for Lambs (2007)

  Leii mor pentru miei

  Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.

  Regia: Robert Redford
  12 1
  6.2