Filmele cu Tom Cruise

 • Mission: Impossible III (2006)

  Misiune: Imposibilă 3

  Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias și LOST, printre altele), care aduce o combinație perfectă de acțiune, personaje, comedie și dramă mult cunoscutului film

  Regia: J.J. Abrams
  83 2
  6.9
 • War of the Worlds (2005)

  Războiul lumilor

  Scenariul se bazeaza pe reactualizarea romanului lui H.G. Wells cunoscut drept prima povestire de tip SF despre invadarea pamantului de forte extraterestre. Subiectul este lupta extraordinara a umanitatii pentru a-si asigura viitorul pe Pamant

  Regia: Steven Spielberg
  60 4
  6.5
 • Collateral (2004)

  Colateral

  Vincent (Tom Cruise) e un ucigaș plătit. Când un cartel de droguri află că va fi adus în fața unui complet de judecată, organizează o operațiune de ucidere a martorilor principali. Vincent ajunge în Los Angeles pentru a doborî 5 persoane.

  Regia: Michael Mann
  55 3
  7.5
 • The Last Samurai (2003)

  Ultimul samurai

  Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

  Regia: Edward Zwick
  68 0
  7.8
 • Minority Report (2002)

  Raportul special

  Filmul, bazat pe o nuvela de Philip K. Dick, ne prezinta o societate in care criminalii sunt judecati inainte sa comita crimele

  Regia: Steven Spielberg
  77 2
  7.7
 • Vanilla Sky (2001)

  Cerul de vanilie

  Chipeș, bogat și carismatic, tânărul David are cam tot ce vrea, dar totuși i se pare că îi lipsește ceva. Într-o noapte, David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli.

  Regia: Cameron Crowe
  36 7
  6.9
 • Mission: Impossible II (2000)

  Misiune: Imposibilă 2

  Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita.

  Regia: John Woo
  84 4
  6.1
 • Magnolia (1999)

  La doi ani dupa ce a dat lovitura cu "Jurnalul unei vedete de filme porno", Paul ThomasAnderson repeta figura cu acest film demential, aproape imposibil de asimilat unui gen anume. Drama psihlogica, poveste moderna, fantezie urbana, comedie...

  Regia: Paul Thomas Anderson
  37 5
  8.0
 • Eyes Wide Shut (1999)

  Cu ochii larg închiși

  Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimelor decenii. Conținutul abundă într-o disecare deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei.

  Regia: Stanley Kubrick
  53 7
  7.5
 • Mission: Impossible (1996)

  Misiune: Imposibilă

  Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion.

  Regia: Brian De Palma
  78 3
  7.1
 • Jerry Maguire (1996)

  Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

  Regia: Cameron Crowe
  Oscar-uri:
  36 2
  7.3
 • A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt) și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir.

  Regia: Neil Jordan
  25 4
  7.5
 • The Firm (1993)

  Firma

  Mitch, absolvent magna cum laudae al Facultatii de Drept a Universitatii Harvard este coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis.

  Regia: Sydney Pollack
  38 1
  6.8
 • Far and Away (1992)

  Departe, departe

  Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

  Regia: Ron Howard
  38 0
  6.6
 • A Few Good Men (1992)

  Câțiva oameni buni

  Daniel Kaffee si JoAnne Galloway sunt avocati ai apararii, ce primesc cazul a doi soldati americani, acuzati de uciderea unui coleg. Investigatia, desi este ingreunata de dificilul colonel Nathan Jessup, scoate la iveala numeroase secrete.

  Regia: Rob Reiner
  51 1
  7.7