Filmele și serialele cu Tom Holland

 • Tom Holland

  Tom Holland

  27 de ani
  Data nașterii: 01.06.1996
  Locul nașterii: Surrey, England, UK
 • Scenariul: Akiva Goldsman, Todd Graff
  23 0
  7.7
 • Uncharted (2022)

  Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari şi poate pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp... dar numai dacă pot învăţa să lucreze...

  Regia: Ruben Fleischer
  281 21
  6.3
 • Spider-Man: No Way Home (2021)

  Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă

  Identitatea lui Peter Parker este dezvăluită și nu mai poate separa viața lui normală de cerințele solicitante ale vieții de super-erou. Atunci când îi cere ajutorul lui Doctor Strange pentru a restabili secretul identității sale, lucrurile se...

  Regia: Jon Watts
  242 45
  8.2
 • Cherry (2021)

  Cherry, un medic militar care suferă de tulburare de stres post-traumatic, devine spărgător de bănci după ce o dependență de droguri îl umple de datorii.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  26 3
  6.6
 • Chaos Walking (2021)

  Haos Ambulant

  Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

  Regia: Doug Liman
  50 9
  5.7
 • The Devil All the Time (2020)

  Întotdeauna diavolul

  În Knockemstiff, Ohio și în pădurile din vecinătate, personaje sinistre - un preot necredincios, un cuplu pervertit și un șerif corupt - gravitează în jurul tânărului Arvin în timp ce acesta înfruntă forțe malefice care îi amenință familia.

  Regia: Antonio Campos
  43 7
  7.1
 • Onward (2020)

  Tot Înainte

  Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

  Regia: Dan Scanlon
  102 5
  7.4
 • Dolittle (2020)

  Robert Downey Jr. dă viață unuia din cele mai captivante personaje într-o nouă versiune a seriei clasice de cărți care spun poveștile omului ce poate vorbi cu animalele: Dolittle.

  Regia: Stephen Gaghan
  223 21
  5.6
 • Spider-Man: Far from Home (2019)

  Omul-Păianjen: Departe de casă

  Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

  Regia: Jon Watts
  277 35
  7.4
 • Avengers: Endgame (2019)

  Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

  Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  492 50
  8.4
 • Jake Gyllenhaal și Benedict Cumberbatch sunt protagoniștii unei pelicule ce va aduce pe marele ecran conflictul apărut între doi mari inventatori, cu rol major în dezvoltarea industriei electrice.

  Regia: Alfonso Gomez-Rejon
  39 1
  6.5
 • Avengers: Infinity War (2018)

  Răzbunătorii: Războiul infinitului

  Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  610 36
  8.4
 • Pilgrimage (2017)

  Pelerinajul

  Regia: Brendan Muldowney
  70 12
  5.9
 • Spider-Man: Homecoming (2017)

  Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

  Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

  Regia: Jon Watts
  364 58
  7.4
 • The Lost City of Z (2016)

  Orașul pierdut Z

  Povestea exploratorului britanic Percy Fawcett, care incerca sa gaseasca asa-numitul City of Z, in 1925, moment in care a disparut, impreuna cu intreaga sa echipa. In urmatorii 70 de ani, numerosi exploratori au incercat sa recreeze pasii lui Fawcett

  Regia: James Gray
  135 23
  6.6