Filmele și serialele cu Tom Sturridge

  • Tom Sturridge

    Tom Sturridge

    38 de ani
    Data nașterii: 21.12.1985
    Locul nașterii: London, England
  • The Sandman (2022)

    Sandman

    Un amestec de mitologie modernă și fantezie întunecată, în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda se împletesc subtil, The Sandman urmărește oamenii și locurile aflate sub influența lui Morfeu, a regelui viselor, care încearcă...

    Scenariul: David S. Goyer, Neil Gaiman, Allan Heinberg
    44 2
    7.7
  • Velvet Buzzsaw este un thriller satiră cu acțiunea plasată în lumea artei contemporane din Los Angeles, unde artiștii care fac bani frumoși și colecționarii de top plătesc un preț exorbitant atunci când arta devine marfă.

    Regia: Dan Gilroy
    29 7
    5.7
  • Journey's End (2017)

    Finalul călătoriei

    O dramă tensionată, Journey’s End (2017) urmărește povestea unui grup de soldați britanici care așteaptă o ofensivă masivă germană în timpul Primului Război Mondial, conduși de ofițerul Stanhope, un tânăr tulburat mintal.

    Regia: Saul Dibb
    20 2
    6.7
  • Double Date (2017)

    O intalnire dubla

    Când Jim, un virgin de 29 de ani, și Alex, prietenul lui încrezut, le întâlnesc pe surorile Kitty și Lulu, cred că au câștigat la loto. Ei nu-și dau seama că aceste femei fatale vor ca Jim să piardă mai mult decât virginitatea.

    Regia: Benjamin Barfoot
    8 1
    5.9
  • Remainder (2016)

    Fragmentar

    Remainder prezintă un tânăr care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile lui sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident pe care nu şi-l aminteşte.

    Regia: Omer Fast
    2 0
    5.6
  • Far from the Madding Crowd (2015)

    Departe de lumea dezlănțuită

    În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

    Regia: Thomas Vinterberg
    33 1
    7.1
  • Effie Gray (2014)

    Filmul “Effie” recreeaza un infam triunghi amoros, din perioada Victoriana, incluzandu-l pe criticul de arta din secolul XIX, John Ruskin, mireasa sa tanara si dezamagita, Effie Gray si artistul John Everett Millais.

    Regia: Richard Laxton
    6 1
    6.0
  • Aceste adaptări uimitoare spun povestea a 3 regi, Richard al II-lea, Henric al IV-lea și Henric al V-lea și lupta lor pentru supraviețuire. Piesele epice, dar intime ale lui Shakespeare sunt filmate în peisajul și arhitectura uluitoare ale perioadei.

    17 4
    8.2
  • On the Road (2012)

    Pe drum

    După moartea tatălui său, Sal, un tânăr scriitor din New York îl întâlneşte pe Dean Moriarty, un rebel periculos de seducător. Se înţeleg bine din primul moment. Hotărâţi să nu se mulţumească cu o viaţă mediocră, Sal şi Dean pleacă într-o călătorie.

    Regia: Walter Salles
    3 3
    6.0
  • Waiting for Forever (2010)

    Prieteni din dragoste

    O poveste unică despre iubire, prietenie și o viziune asupra lumii din mai multe perspective, Waiting for Forever explorează legăturile pe care oamenii le fac în fața schimbărilor vieții.

    Regia: James Keach
    11 1
    5.9
  • The Boat That Rocked (2009)

    Pirații muzicii

    Un grup de DJ profita de o scapare a legislatiei britanice din anii '60 si infiinteaza un post de radio pirat care emite de pe un vapor ancorat in largul Marii Nordului.

    Regia: Richard Curtis
    10 1
    7.3
  • Gulliver's Travels (1996)

    Calatoriile lui Gulliver

    Dupa opt ani de absenta, Gulliver se intoarce acasa, la familia sa, relatand povestiri fantastice despre tari ca Liliput si Brobdingnag sau Laputa. Relatarile sale sunt, de fapt, o critica la adresa societatii engleze.

    5 1
    6.9