Filmele cu Tomas Milian

  • Tomas Milian

    Tomas Milian

    Data nașterii: 03.03.1932
    Decedat: 22.03.2017 (85 de ani)
  • The Lost City (2005)

    Orașul pierdut

    In Havana, Cuba, la sfarsitul anilor '50, o familie instarita, avand un fiu mare proprietar de cluburi, este prinsa in tranzitia violenta de la regimul opresiv al lui Batista la guvernul Marxist al lui Fidel Castro. Regimul lui Castro duce la fuga...

    Regia: Andy García
    10 0
    6.5
  • Ambush (2001)

    Regia: John Frankenheimer
    0 0
    7.0
  • For Love or Country: The Arturo Sandoval Story (2000)

    Povestea lui Arturo Sandoval

    Andy Garcia e trompetistul cubanez Arturo Sandoval care a trăit în Cuba și a iubit jazz-ul, dar a fost silit să fugă din țară în 1990.

    Regia: Joseph Sargent
    5 1
    7.1
  • The Yards (2000)

    Legea tăcerii

    După ce a stat la închisoare o vreme, Leo vrea o viață normală. Se angajează la unchiul lui, Frank, și îi regăsește pe Willie și pe iubita lui, Erica. Dar în atelierele metroului, unde unchiul lui trage sforile, numai în siguranță nu se trăiește.

    Regia: James Gray
    14 1
    6.4
  • Traffic (2000)

    Trafic

    "Trafic" evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

    Regia: Steven Soderbergh
    Oscar-uri: x 4
    51 2
    7.6
  • Fools Rush In (1997)

    Graba strică treaba

    Ce ai alege între iubirea vieții și stilul de viață preferat? Asta este problema lui Alex după ce petrece o noapte cu Isabel, o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc, iar el află că ea este însărcinată. Decid să se căsătorească.

    Regia: Andy Tennant
    14 2
    6.1
  • Amistad (1997)

    Filmul se bazeaza pe o poveste reala petrecuta in anul 1839 pe vasul de sclavi Amistad la bordul caruia s-a iscat o revolta. Filmul debuteaza cu o scena violenta in care sunt implicati africani care doresc sa puna mana pe Amistad.

    Regia: Steven Spielberg
    27 3
    7.3
  • The Cowboy Way (1994)

    Doi văcari prin New York

    Sonny si Pepper, doi baieti obisnuiti de la tara, pornesc spre New York pentru a o salva pe fiica unui prieten din mainile unui proprietar de atelier de munca la negru. Aventura lor va fi de neuitat.

    Regia: Gregg Champion
    12 1
    5.9
  • Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage (1993)

    Ultima căsătorie mafiotă

    O poveste mafiota, o viata aparte, vazuta prin ochii unei sotii. Personajul principal, interpretat de Nancy McKeon, candva sotie de mafiot, se hotaraste sa scrie o carte despre viata de zi cu zi in mijlocul unui clan.

    Regia: John Patterson
    0 0
    6.4
  • Revenge (1990)

    Răzbunarea

    Trei oameni sunt implicati intr-o poveste tensionata, pe viata si pe moarte, dincolo de limitele indurarii umane. Prietenia poate fi uitata din pricina iubirii rascolitoare, careia i se opune un singur sentiment mai puternic: dorinta de razbunare.

    Regia: Tony Scott
    50 5
    6.2
  • Havana (1990)

    Actiunea are loc in Cuba anului 1958, vremuri tulburi in care se anunta o revolutie puternica care sa schimbe sistemul politic. Jack (Robert Redford), un jucator profesionist de carti, vine in Havana pentru a organiza o mare competitie de poker....

    Regia: Sydney Pollack
    12 0
    6.1
  • Regia: Bruno Corbucci
    1 0
    4.9
  • Thieves and Robbers (1983)

    De-a șoarecele și pisica

    Alan e nevoit sa-si anuleze o vacanta de familie, pentru a prinde un gigolo ce seduce doamne varsnice pentru a le usura de bijuterii. Cand hotul devine martor la o crima, el si Parker devin parteneri, in efortul de a-i prinde pe adevaratii baieti rai

    Regia: Bruno Corbucci
    10 0
    5.6
  • Parasit recent de sotie, regizorului Niccolo ii vine in gand ideea de a realiza un film despre relatiile femeilor din perspectiva lor. Barbatul incepe imediat sa caute femeia potrivita pentru rolul principal in film... si in viata lui.

    Regia: Michelangelo Antonioni
    3 1
    6.7
  • Crime at Porta Romana (1980)

    Crimă la Porta Romana

    Un inspector de poliție trebuie să se întoarcă în vechiul său cartier pentru a ancheta un suspect de crimă, în această a șaptea parte a seriei de filme cu Nico Giraldi.

    Regia: Bruno Corbucci
    0 0
    6.1