Filmele și serialele cu Tommy Lee Jones

 • Tommy Lee Jones

  Tommy Lee Jones

  75 de ani
  Data nașterii: 15.09.1946
  Locul nașterii: San Saba, Texas, USA
 • The Comeback Trail (2020)

  O schemă de milioane

  Max Barber, un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine, după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă.

  Regia: George Gallo
  39 9
  5.7
 • Wander (2020)

  Regia: April Mullen
  36 6
  4.9
 • Ad Astra (2019)

  Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a dezvălui un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.

  Regia: James Gray
  219 72
  6.5
 • Shock and Awe (2017)

  Șoc și groază

  Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă".

  Regia: Rob Reiner
  21 1
  6.3
 • Just Getting Started (2017)

  Bun venit la Villa Capri

  Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

  Regia: Ron Shelton
  107 28
  4.5
 • Mechanic: Resurrection (2016)

  Mecanicul 2

  Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile.

  Regia: Dennis Gansel
  95 4
  5.7
 • Jason Bourne (2016)

  Matt Damon reia partitura super spionului, capabil să facă față sistemului în orice situație.

  Regia: Paul Greengrass
  106 2
  6.6
 • Criminal (2016)

  Filmul are în centru un personaj periculos și greu de controlat, un deținut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria și abilitățile unui fost agent CIA. într-o încercare disperată de a împiedica declanșarea unui plan mortal.

  Regia: Ariel Vromen
  69 0
  6.3
 • The Homesman (2014)

  Bărbatul de casă

  The Homesman are în centrul acțiunii un bărbat nu prea de încredere, care face echipă cu o fostă profesoară de școală, pentru a transporta trei femei (percepute ca fiind nebune), cu o căruță trasă de boi, peste preerile Vestului sălbatic.

  Regia: Tommy Lee Jones
  8 0
  6.6
 • The Family (2013)

  Malavita: O familie criminală

  Un gangster american pensionat se mută cu familia în Normandia și este înscris în programul de protecție a martorilor, sub atenta supraveghere a unui agent FBI.

  Regia: Luc Besson
  21 2
  6.3
 • Emperor (2012)

  împărat

  Odată cu capitularea Japoniei, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, generalul Fellers este însărcinat în a lua decide dacă împăratul Hirohito va fi spânzurat ca un criminal de război.

  Regia: Peter Webber
  14 0
  6.5
 • Lincoln (2012)

  Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film.

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri:
  19 3
  7.3
 • Hope Springs (2012)

  Terapie de cuplu

  După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.3
 • Men in Black 3 (2012)

  Bărbații în negru 3

  Acțiunea celei de-a treia părți a francizei "Men in Black" are loc în anul 1969, după ce agentul J. (Will Smith) călătorește în timp și-l întâlnește pe tânărul agent K., interpretat de Josh Brolin. Misiunea lor? Ca de obicei, salvarea intregii lumi!

  Regia: Barry Sonnenfeld
  50 0
  6.8
 • Captain America: The First Avenger (2011)

  Căpitanul America: Primul răzbunător

  Un tânăr soldat din timpul celui de-al doilea război mondial pe nume Steve Rogers, se oferă voluntar pentru un program secret al armatei americane. Steve Rogers se transformă dintr-un tânăr obișnuit în cel mai mare super-erou al Americii.

  Regia: Joe Johnston
  104 0
  6.9