Filmele și serialele cu Tommy Lee Jones

 • Tommy Lee Jones

  Tommy Lee Jones

  77 de ani
  Data nașterii: 15.09.1946
  Locul nașterii: San Saba, Texas, USA
  Oscaruri:
 • Finestkind (2023)

  Regia: Brian Helgeland
  16 2
  6.0
 • The Burial (2023)

  Înmormântarea

  În acest film inspirat dintr-o poveste reală, antreprenorul de pompe funebre Jeremiah O’Keefe (laureatul Oscar Tommy Lee Jones) îl angajează pe carismaticul avocat Willie E. Gary (laureatul Oscar Jamie Foxx) ca să-i salveze afacerea amenințată de...

  Regia: Margaret Betts
  54 1
  7.0
 • The Comeback Trail (2020)

  O schemă de milioane

  Max Barber, un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine, după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă.

  Regia: George Gallo
  50 10
  5.7
 • Wander (2020)

  Regia: April Mullen
  40 6
  4.9
 • Ad Astra (2019)

  Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a dezvălui un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.

  Regia: James Gray
  234 74
  6.5
 • Shock and Awe (2017)

  Șoc și groază

  Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă".

  Regia: Rob Reiner
  25 1
  6.4
 • Just Getting Started (2017)

  Bun venit la Villa Capri

  Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

  Regia: Ron Shelton
  110 28
  4.6
 • Mechanic: Resurrection (2016)

  Mecanicul 2

  Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile.

  Regia: Dennis Gansel
  111 5
  5.7
 • Jason Bourne (2016)

  Matt Damon reia partitura super spionului, capabil să facă față sistemului în orice situație.

  Regia: Paul Greengrass
  134 4
  6.6
 • Criminal (2016)

  Filmul are în centru un personaj periculos și greu de controlat, un deținut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria și abilitățile unui fost agent CIA. într-o încercare disperată de a împiedica declanșarea unui plan mortal.

  Regia: Ariel Vromen
  78 0
  6.3
 • The Homesman (2014)

  Bărbatul de casă

  The Homesman are în centrul acțiunii un bărbat nu prea de încredere, care face echipă cu o fostă profesoară de școală, pentru a transporta trei femei (percepute ca fiind nebune), cu o căruță trasă de boi, peste preerile Vestului sălbatic.

  Regia: Tommy Lee Jones
  10 1
  6.6
 • The Family (2013)

  Malavita: O familie criminală

  Un gangster american pensionat se mută cu familia în Normandia și este înscris în programul de protecție a martorilor, sub atenta supraveghere a unui agent FBI.

  Regia: Luc Besson
  27 2
  6.3
 • Emperor (2012)

  împărat

  Odată cu capitularea Japoniei, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, generalul Fellers este însărcinat în a lua decide dacă împăratul Hirohito va fi spânzurat ca un criminal de război.

  Regia: Peter Webber
  18 0
  6.5
 • Lincoln (2012)

  Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film.

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri:
  27 3
  7.3
 • Hope Springs (2012)

  Terapie de cuplu

  După un mariaj de trei decenii, Maeve și Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soți își vor decide întreg viitorul

  Regia: David Frankel
  8 1
  6.3