Filmele și serialele cu Tony Amendola

  • Tony Amendola

    Tony Amendola

    72 de ani
    Data nașterii: 24.08.1951
    Locul nașterii: New Haven, Connecticut, USA
  • Black Bird (2022)

    Scenariul: Dennis Lehane
    76 3
    8.1
  • Christmas Again (2021)

    E Crăciunul...din nou?!

    Cum Rowena are parte de un Crăciun lipsit de strălucire, aceasta își pune o dorință la un Moș Crăciun din cartier pentru o a doua șansă și se trezește în mod neașteptat trăind ziua de Crăciun din nou și din nou.

    Regia: Andy Fickman
    1 0
    5.2
  • The Curse of La Llorona (2019)

    Blestemul femeii care plânge

    După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că și-a pus fiii în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.

    Regia: Michael Chaves
    53 10
    5.3
  • The Devil's Candy, regizat de australianul Sean Byrne, spune povestea unui pictor care devine posedat de forțe demonice după ce se mută împreună cu familia în casa visurilor dintr-un orășel din Texas.

    Regia: Sean Byrne
    10 2
    6.4
  • Annabelle (2014)

    Înainte de „Trăind printre demoni” a fost Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpușa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primește doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

    Regia: John R. Leonetti
    36 4
    5.4
  • Green Lantern: Emerald Knights (2011)

    Lanterna verde: Cavaleri de smarald

    Regia: Jay Oliva, Lauren Montgomery, Christopher Berkeley
    10 0
    6.7
  • Forbidden Warrior (2005)

    Eroina

    Bazat pe un mit Asiatic despre eroi, „Forbidden Warrior” urmãreste povestea tinerei Seki, care descoperã cã este singura persoanã în viatã cu care are abilitatea de controla o carte de magie cu puteri nemai vãzute – si trebuie sã învete cum sã...

    Regia: Jimmy Nickerson
    1 0
    3.5
  • Dragon Storm (2004)

    La vânătoare de dragoni

    Cand o ploaie de meteoriti ce se transforma in dragoni ce sufla foc cade asupra unei zone rurale, sase eroi fara voie pornesc intr-o aventura ce trebuie sa asigure supravietuirea omenirii.

    Regia: Stephen Furst
    2 0
    4.0
  • The Mask of Zorro (1998)

    Masca lui Zorro

    Aventurile unuia dintre cei mai indragiti eroi din toate timpurile: spadasinul Zorro, campionul absolut al luptei impotriva tiraniei.

    Regia: Martin Campbell
    84 0
    6.8
  • The Hit List (1993)

    Lista neagra

    Charlie Pike e un tip tacut, misterios si are o ocupatie aparte. E ucigas platit. Insa victimele sale nu sunt oameni obisnuiti, ci criminali cu putere si bani, de care legea nu se poate atinge. In viata lui Charlie nu intervin mari schimbari, pana...

    Regia: William Webb
    9 2
    5.3
  • Three of Hearts (1993)

    Trei pentru o inima

    Cand prietena ei Ellen o paraseste, disperata, Connie nu se poate impaca cu aceasta idee. Impreuna cu Joe, un tanar pe care il angajeaza ca partener formal, la nunta surorii ei, Connie incearca sa o aduca inapoi pe Ellen. Dar Joe se indragosteste...

    Regia: Yurek Bogayevicz, Mitch Glazer
    1 0
    5.5
  • The Borrower (1991)

    Extraterestrul renegat

    Extraterestii il pedepsesc pe unul dintre ei si il trimit pe Pamant. Acesta se comporta foarte violent si cand corpul in care a intrat il distruge de tot, el pleaca sa gaseasca altul.

    Regia: John McNaughton
    1 0
    5.3