Filmele cu Tony Burton

  • Tony Burton

    Tony Burton

    Data nașterii: 23.03.1937
    Decedat: 25.02.2016 (78 de ani)
  • 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

    40 de ani de Rocky

    Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară.

    Regia: Derek Wayne Johnson
    3 0
    7.2
  • Hack! (2007)

    Cativa adolescenti dintr-o scoala sunt trimisi intr-o excursie sa studieze viata in salbaticie. Dar nu ajung sa faca acest lucru pentru ca incepe o serie de crime, tinerii fiind omorati unul cate unul.

    Regia: Matt Flynn
    0 0
    4.1
  • Rocky Balboa (2006)

    Rocky Balboa examinează una din cele mai mari legende ale Americii în perioada sa cea mai vulnerabilă - vârsta mijlocie. Fost campion la box la categoria grea, cunoscut si renumit în lume pentru reușite, Rocky își găsește o nouă provocare.

    Regia: Sylvester Stallone
    32 0
    7.1
  • Mission of Justice (1992)

    Justiție și răzbunare

    Kurt Harris este un politist care incearca sa descopere motivele pentru care a fost ucis cel mai bun prieten al sau. Kurt se infiltreaza intr-o organizatie condusa de Rachel Larkin, o femeie foarte frumoasa, dar diabolica.

    Regia: Steve Barnett
    12 2
    5.7
  • Rocky V (1990)

    La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

    Regia: John G. Avildsen
    30 2
    5.3
  • Armed and Dangerous (1986)

    Înarmați și periculoși

    In momentul in care Candy, un politist stangaci, si Levy, un avocat neavenit isi pierd slujbele, pun bazele unei companii de securitate numita Guard Dog.

    Regia: Mark L. Lester
    11 0
    5.7
  • Rocky IV (1985)

    Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

    Regia: Sylvester Stallone
    41 1
    6.9
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8
  • The Shining (1980)

    Strălucirea

    Ingenioasa ecranizare de către Stanley Kubrik a romanului omonim a lui Stephen King a adus faimă durabilă atât scriitorului, cât şi regizorului şi l-a propulsat pe Jack Nicholson printre superstarurile Hollywoodului

    Regia: Stanley Kubrick
    64 8
    8.4
  • Rocky II (1979)

    După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

    Regia: Sylvester Stallone
    46 1
    7.3
  • Assault on Precinct 13 (1976)

    Atac la secția 13

    O banda inarmata pana in dinti ia cu asalt o sectie de politie, asediindu-i atat pe politisti cat si pe detinutii de acolo. Vor trebui sa lupte toti din greu pentru viata lor.

    Regia: John Carpenter
    12 1
    7.3