Filmele și serialele cu Tony Goldwyn

  • Tony Goldwyn

    Tony Goldwyn

    63 de ani
    Data nașterii: 20.05.1960
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Oppenheimer (2023)

    Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 7
    232 35
    8.3
  • Plane (2023)

    S.O.S.: Aterizare forțată

    Regia: Jean-François Richet
    199 16
    6.5
  • King Richard (2021)

    Regele Richard: Crescând campioni

    Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă călătoria lui Richard Williams, un tată hotărât, care a jucat un rol esențial în creșterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, care vor schimba lumea tenisului pentru...

    Regia: Reinaldo Marcus Green
    Oscar-uri:
    59 3
    7.5
  • The Hot Zone (2019)

    Zona Fierbinte

    Zona fierbinte, cu Julianna Margulies în rolul dr. Nancy Jaax, este inspirat de o poveste adevărată despre originile Ebola, un virus extrem de infecțios și mortal provenit din pădurea tropicală din Africa Centrală, și despre sosirea sa pe...

    Scenariul: Brian Peterson, Kelly Souders, Jeff Vintar
    50 6
    7.3
  • Chambers (2019)

    Camere întunecate

    Bântuită de viziuni stranii și impulsuri sinistre după un transplant de inimă, o adolescentă încearcă să descopere adevărul din spatele morții misterioase a donatorului.

    Scenariul: Leah Rachel
    11 2
    6.4
  • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

    Regia: Peter Landesman
    50 3
    6.4
  • The Belko Experiment (2016)

    Experimentul Belko

    Ca urmare a unui experiment social ciudat, un grup de 80 de americani este blocat în clădirea unei mari corporații din Bogotá. Auzind doar o voce necunoscută venită din sistemul de interfon al companiei, sunt obligați să participe la un joc mortal.

    Regia: Greg McLean
    43 3
    6.2
  • Outlaw Prophet: Warren Jeffs (2014)

    Warren Jeffs: Un profet poligam

    Aceasta este povestea adevărată a lui Warren Jeffs, liderul fundamentalist al mormonilor care s-a aflat mai mult de un an pe lista FBI cu cei mai căutați 10 infractori, acuzat fiind de aranjarea căsătoriilor ilegale ale unor fete minore.

    Regia: Gabriel Range
    2 1
    5.7
  • Divergent (2014)

    Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

    Regia: Neil Burger
    87 4
    6.6
  • Scandal (2012)

    Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării. Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia părăseşte Casa Alba pentru...

    Scenariul: Shonda Rhimes
    224 2
    7.7
  • The Mechanic (2011)

    Mecanicul

    Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

    Regia: Simon West
    90 1
    6.5
  • The Last House on the Left (2009)

    Ultima casă pe stânga

    În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari și prietena ei sunt violate de un evadat și de banda lui de infractori. Pentru părinții lui Mari răzbunarea pe cei care le-au violat și ucis fiica devine mai importantă decât orice.

    Regia: Dennis Iliadis
    11 1
    6.5
  • The Sisters (2005)

    Surorile

    Bazat pe romanul Trei surori, filmul este ecranizarea povestii clasice a lui Cehov, cu actiunea mutata din Rusia anului 1901 direct in timpurile si locurile moderne, mai precis intr-o universitate americana a zilelor noastre. Este istoria de...

    Regia: Arthur Allan Seidelman
    0 0
    6.0
  • American Gun (2005)

    Povestea unui pistol

    In ajunul Craciunului, familia Tillman sufera o cumplita tragedie: Penny Tillman, fiica lui Martin si Anne, este impuscata mortal. Pornind de la seria pistolului Magnum 357 cu care a fost omorata fiica sa, Martin incearca sa afle adevarul despre...

    Regia: Aric Avelino
    0 0
    6.1
  • The Last Samurai (2003)

    Ultimul samurai

    Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

    Regia: Edward Zwick
    79 0
    7.8