Filmele și serialele cu Tony Goldwyn

 • Tony Goldwyn

  Tony Goldwyn

  64 de ani
  Data nașterii: 20.05.1960
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Oppenheimer (2023)

  Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri: x 7
  237 36
  8.3
 • Plane (2023)

  S.O.S.: Aterizare forțată

  Regia: Jean-François Richet
  202 16
  6.5
 • King Richard (2021)

  Regele Richard: Crescând campioni

  Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă călătoria lui Richard Williams, un tată hotărât, care a jucat un rol esențial în creșterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, care vor schimba lumea tenisului pentru...

  Regia: Reinaldo Marcus Green
  Oscar-uri:
  59 3
  7.5
 • The Hot Zone (2019)

  Zona Fierbinte

  Zona fierbinte, cu Julianna Margulies în rolul dr. Nancy Jaax, este inspirat de o poveste adevărată despre originile Ebola, un virus extrem de infecțios și mortal provenit din pădurea tropicală din Africa Centrală, și despre sosirea sa pe...

  Scenariul: Brian Peterson, Kelly Souders, Jeff Vintar
  50 6
  7.3
 • Chambers (2019)

  Camere întunecate

  Bântuită de viziuni stranii și impulsuri sinistre după un transplant de inimă, o adolescentă încearcă să descopere adevărul din spatele morții misterioase a donatorului.

  Scenariul: Leah Rachel
  11 2
  6.4
 • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

  Regia: Peter Landesman
  50 3
  6.4
 • The Belko Experiment (2016)

  Experimentul Belko

  Ca urmare a unui experiment social ciudat, un grup de 80 de americani este blocat în clădirea unei mari corporații din Bogotá. Auzind doar o voce necunoscută venită din sistemul de interfon al companiei, sunt obligați să participe la un joc mortal.

  Regia: Greg McLean
  43 3
  6.2
 • Outlaw Prophet: Warren Jeffs (2014)

  Warren Jeffs: Un profet poligam

  Aceasta este povestea adevărată a lui Warren Jeffs, liderul fundamentalist al mormonilor care s-a aflat mai mult de un an pe lista FBI cu cei mai căutați 10 infractori, acuzat fiind de aranjarea căsătoriilor ilegale ale unor fete minore.

  Regia: Gabriel Range
  2 1
  5.7
 • Divergent (2014)

  Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

  Regia: Neil Burger
  87 4
  6.6
 • Scandal (2012)

  Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării. Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia părăseşte Casa Alba pentru...

  Scenariul: Shonda Rhimes
  224 2
  7.7
 • The Mechanic (2011)

  Mecanicul

  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

  Regia: Simon West
  91 1
  6.5
 • The Last House on the Left (2009)

  Ultima casă pe stânga

  În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari și prietena ei sunt violate de un evadat și de banda lui de infractori. Pentru părinții lui Mari răzbunarea pe cei care le-au violat și ucis fiica devine mai importantă decât orice.

  Regia: Dennis Iliadis
  11 1
  6.5
 • The Sisters (2005)

  Surorile

  Bazat pe romanul Trei surori, filmul este ecranizarea povestii clasice a lui Cehov, cu actiunea mutata din Rusia anului 1901 direct in timpurile si locurile moderne, mai precis intr-o universitate americana a zilelor noastre. Este istoria de...

  Regia: Arthur Allan Seidelman
  0 0
  6.0
 • American Gun (2005)

  Povestea unui pistol

  In ajunul Craciunului, familia Tillman sufera o cumplita tragedie: Penny Tillman, fiica lui Martin si Anne, este impuscata mortal. Pornind de la seria pistolului Magnum 357 cu care a fost omorata fiica sa, Martin incearca sa afle adevarul despre...

  Regia: Aric Avelino
  0 0
  6.1
 • The Last Samurai (2003)

  Ultimul samurai

  Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

  Regia: Edward Zwick
  80 0
  7.8