Filmele cu Tony Jaa

 • Tony Jaa

  Tony Jaa

  45 de ani
  Data nașterii: 05.02.1976
  Locul nașterii: Surin, Thailand
 • Monster Hunter (2020)

  Vănătorul de Monștri

  Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Artemis și unitatea ei într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri înspăimântători și imuni la armele lor.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  207 33
  5.3
 • Jiu Jits (2020)

  La fiecare șase ani, un ordin vechi de luptători de jiu-jitsu își unește forțele pentru a lupta cu o specie de invadatori extratereștri. Dar când un luptator celebru este înfrânt, soarta planetei și a omenirii este în pericol.

  Regia: Dimitri Logothetis
  62 22
  2.9
 • Triple Threat (2019)

  Triplu atac

  Când intenția fiicei unui miliardar de a da jos un sindicat major o face tinta unui grup de asasini profesioniști, o echipă de mercenari trebuie să îi oprească înainte să o omoare.

  Regia: Jesse V. Johnson
  118 19
  5.6
 • Master Z: The Ip Man Legacy (2018)

  Maestrul Z: Moștenirea lui Ip Man

  În timp ce încearca sa nu atraga atentia asupra sa, după ce a fost înfrânt de Ip Man, Cheung Tin Chi da de necazuri după ce se luptă cu un străin puternic.

  Regia: Yuen Woo-ping
  66 2
  6.5
 • Paradox (2017)

  Un polițist din Hong Kong afla ca fiica sa de 16 ani a disparut în Pattaya. El se duce în Thailanda să o găsească dar misiunea ii este ingreunata fiindca polițiștii cu care are de-a face sunt corupți.

  Regia: Wilson Yip
  40 9
  6.5
 • xXx: Return of Xander Cage (2017)

  Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

  Când mai mulți mercenari fură o armă hi-tech, lumea are nevoie de spionul Xander Cage. Recrutat din nou, Xander conduce o echipă de oameni dependenți de adrenalină ca să salveze planeta.

  Regia: D. J. Caruso
  309 48
  5.2
 • Never Back Down: No Surrender (2016)

  Nu da înapoi 3: Nicio predare

  Revenind dupa evenimentele din Never Back Down 2 (Nu da inapoi 2), Case Walker este pe cale sa devina campion inca o data

  Regia: Michael Jai White
  25 1
  6.3
 • Kill Zone 2 (2015)

  Impact fatal 2

  Kit (Wu Jing) este un ofițer de poliție din Hong Kong care lucrează sub acoperire pentru a-l prinde pe dl Hung, capul unei organizații criminale. Atunci când operațiunea eșuează și polițiștii sub acoperire sunt trădați, Kit dispare fără urmă.

  Regia: Soi Cheang
  20 2
  6.8
 • Skin Trade (2014)

  Răzbunare la Bangkok

  Doi politisti din New York, unul american, iar celalalt cu origini rusesti trebuie sa colaboreze pentru a da de urma celor ce au rapit-o pe fiica unuia dintre ei. Urmărirea îi duce la Moscova.

  Regia: Ekachai Uekrongtham
  15 1
  5.7
 • The Protector 2 (2013)

  Misiune de recuperare

  Încă o dată elefantul, animalul de companie al lui Kham, a fost răpit și cineva trebuie să se lupte să-l găsească…

  Regia: Prachya Pinkaew
  24 1
  5.3
 • Ong Bak 3 (2010)

  Războinicul Muay Tai 3

  Ong Bak 3 preia cazul de unde Ong Bak 2 a rămas. Tien este capturat și aproape bătut până la moarte. El este salvat și adus înapoi la sătenii Kana Khone. Acolo, el este învățat meditația și cum să se ocupe cu Karma, dar foarte curând rivalul lui...

  Regia: Panna Rittikrai, Tony Jaa
  30 2
  5.0
 • Ong Bak 2 (2008)

  Războinicul Muay Tai 2

  Un baiat, apartinand casei regale, reuseste sa scape din atentatul asupra familiei sale, ajutat de o grupare de luptatori pirati. Acestia il vor pregati de lupta si viata, conform principiilor lor.

  Regia: Panna Rittikrai, Tony Jaa
  46 1
  6.2
 • Khumlao este un agent care primeste o misiune de care depinde siguranta tarii lui. Trebuie sa prinda doi traficanti inarmati, care reprezinta un real pericol pentru tara.

  Regia: Petchtai Wongkamlao
  1 1
  5.4
 • The Protector (2005)

  Misiune de recuperare

  Tom yum goong este povestea unui băiat simplu de la țară, pe nume Kham (Tony Jaa). Toata averea tânărului și a tatălui său sunt doi elefanți pe care visează ca într-o zi să îi prezinte majestății sale, Regele Thailandei.

  Regia: Prachya Pinkaew
  29 1
  7.1
 • Ong-Bak: Muay Thai Warrior (2003)

  Luptătorul Muay Thai

  Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante. Tanarul Boonting este desemnat sa gaseasca hotul si sa il...

  Regia: Prachya Pinkaew
  41 3
  7.2