Filmele cu Tony Jaa

  • Tony Jaa

    Tony Jaa

    48 de ani
    Data nașterii: 05.02.1976
    Locul nașterii: Surin, Thailand
  • Expend4bles (2023)

    Expendables 4: Eroi de sacrificiu

    Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. De data asta au de înfruntat un traficant de arme care are sub comandă o uriașă armată privată.

    Regia: Scott Waugh
    163 16
    4.8
  • Monster Hunter (2020)

    Vănătorul de Monștri

    Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Artemis și unitatea ei într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri înspăimântători și imuni la armele lor.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    226 33
    5.2
  • Jiu Jits (2020)

    La fiecare șase ani, un ordin vechi de luptători de jiu-jitsu își unește forțele pentru a lupta cu o specie de invadatori extratereștri. Dar când un luptator celebru este înfrânt, soarta planetei și a omenirii este în pericol.

    Regia: Dimitri Logothetis
    67 23
    2.9
  • Triple Threat (2019)

    Triplu atac

    Când intenția fiicei unui miliardar de a da jos un sindicat major o face tinta unui grup de asasini profesioniști, o echipă de mercenari trebuie să îi oprească înainte să o omoare.

    Regia: Jesse V. Johnson
    127 21
    5.6
  • Master Z: The Ip Man Legacy (2018)

    Maestrul Z: Moștenirea lui Ip Man

    În timp ce încearca sa nu atraga atentia asupra sa, după ce a fost înfrânt de Ip Man, Cheung Tin Chi da de necazuri după ce se luptă cu un străin puternic.

    Regia: Yuen Woo-Ping
    69 2
    6.5
  • Paradox (2017)

    Un polițist din Hong Kong afla ca fiica sa de 16 ani a disparut în Pattaya. El se duce în Thailanda să o găsească dar misiunea ii este ingreunata fiindca polițiștii cu care are de-a face sunt corupți.

    Regia: Wilson Yip
    41 9
    6.5
  • xXx: Return of Xander Cage (2017)

    Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

    Când mai mulți mercenari fură o armă hi-tech, lumea are nevoie de spionul Xander Cage. Recrutat din nou, Xander conduce o echipă de oameni dependenți de adrenalină ca să salveze planeta.

    Regia: D. J. Caruso
    326 48
    5.2
  • Kill Zone 2 (2015)

    Impact fatal 2

    Kit (Wu Jing) este un ofițer de poliție din Hong Kong care lucrează sub acoperire pentru a-l prinde pe dl Hung, capul unei organizații criminale. Atunci când operațiunea eșuează și polițiștii sub acoperire sunt trădați, Kit dispare fără urmă.

    Regia: Soi Cheang
    24 2
    6.7
  • Skin Trade (2014)

    Răzbunare la Bangkok

    Doi politisti din New York, unul american, iar celalalt cu origini rusesti trebuie sa colaboreze pentru a da de urma celor ce au rapit-o pe fiica unuia dintre ei. Urmărirea îi duce la Moscova.

    Regia: Ekachai Uekrongtham
    17 1
    5.6
  • The Protector 2 (2013)

    Misiune de recuperare

    Încă o dată elefantul, animalul de companie al lui Kham, a fost răpit și cineva trebuie să se lupte să-l găsească…

    Regia: Prachya Pinkaew
    28 1
    5.3
  • Ong Bak 3 (2010)

    Războinicul Muay Tai 3

    Ong Bak 3 preia cazul de unde Ong Bak 2 a rămas. Tien este capturat și aproape bătut până la moarte. El este salvat și adus înapoi la sătenii Kana Khone. Acolo, el este învățat meditația și cum să se ocupe cu Karma, dar foarte curând rivalul lui...

    Regia: Panna Rittikrai, Tony Jaa
    37 2
    4.9
  • Ong Bak 2 (2008)

    Războinicul Muay Tai 2

    Un baiat, apartinand casei regale, reuseste sa scape din atentatul asupra familiei sale, ajutat de o grupare de luptatori pirati. Acestia il vor pregati de lupta si viata, conform principiilor lor.

    Regia: Panna Rittikrai, Tony Jaa
    53 1
    6.2
  • Khumlao este un agent care primeste o misiune de care depinde siguranta tarii lui. Trebuie sa prinda doi traficanti inarmati, care reprezinta un real pericol pentru tara.

    Regia: Petchtai Wongkamlao
    1 1
    5.4
  • The Protector (2005)

    Misiune de recuperare

    Tom yum goong este povestea unui băiat simplu de la țară, pe nume Kham (Tony Jaa). Toata averea tânărului și a tatălui său sunt doi elefanți pe care visează ca într-o zi să îi prezinte majestății sale, Regele Thailandei.

    Regia: Prachya Pinkaew
    35 1
    7.0
  • Ong-Bak: Muay Thai Warrior (2003)

    Luptătorul Muay Thai

    Intr-o zi o statueta sacra numita Ong Bak este furata dintr-un oras mic si pasnic de catre un om de afaceri fara scrupule care doreste sa o vanda pentru a obtine profituri exorbitante. Tanarul Boonting este desemnat sa gaseasca hotul si sa il...

    Regia: Prachya Pinkaew
    53 3
    7.1