Filmele cu Tony Roberts

  • Tony Roberts

    Tony Roberts

    84 de ani
    Data nașterii: 22.10.1939
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Dirty Dancing (2017)

    Regia: Wayne Blair
    16 5
    3.2
  • The Longest Week (2014)

    Cea mai lungă săptămână

    Conrad, un bărbat de vârsă mijlocie, a trăit toată viața pe banii părinților săi, un cuplu bogat. Când părinții îl anunță că nu-i vor mai acorda subvenția lunară, Conrad e nevoit să se mute la bunul său prieten, Dylan Tate.

    Regia: Peter Glanz
    9 1
    5.4
  • Popcorn (1991)

    Cativa adolescenti se pregatesc sa vada un film horror clasic la o sala de cinema abandonata cand gasesc o caseta inregistrata de un criminal in serie care a murit acum multi ani. Dupa vizionarea casetei, tinerii incep sa fie ucisi unul cate unul.

    Regia: Mark Herrier, Alan Ormsby
    2 0
    5.9
  • Switch (1991)

    Rocada

    Un misogin pe nume Steve Brooks, lipsit, pleonastic vorbind, de orice consideratie pentru sexul slab, este ucis de prietena sa. Pentru a ajunge in Rai, el are nevoie sa gaseasca pe Pamant o femeie care sa-l iubeasca din tot sufletul.

    Regia: Blake Edwards
    12 0
    5.8
  • 18 Again! (1988)

    Din nou la 18 ani

    Jack Watson e un mosnegut simpatic, de 81 de ani, care are o afacere prospera, o amanta tanara, dar nu-si cunoaste indeajuns familia. La petrecerea de ziua lui, isi doreste sa aiba din nou 18 ani. In urma unui accident de masina, el isi pierde...

    Regia: Paul Flaherty
    1 0
    5.7
  • Amityville 3-D (1983)

    Casa iadului

    A treia parte a seriei de filme horror. Un barbat se muta in casa din Amityville cu intentia de a-i distruge mitul, intr-un articol publicat in ziar.

    Regia: Richard Fleischer
    3 1
    4.2
  • A Midsummer Night's Sex Comedy (1982)

    Comedia erotică a unei nopți de vară

    Dragostea pluteste în aer, iar magia este la un pas cand un inventator de la începutul secolului 20, Andrew, si sotia sa Adrian organizeaza în decorul pastoral o nunta pompoasa.

    Regia: Woody Allen
    4 1
    6.6
  • Just Tell Me What You Want (1980)

    Spune-mi ce vrei

    Regia: Sidney Lumet
    1 0
    5.4
  • Stardust Memories (1980)

    Amintiri la Stardust Hotel

    Un renumit regizor de film, Sandy Bates, se gaseste intr-un moment delicat al carierei sale. Celebru prin comediile sale, el doreste sa schimbe registrul si sa se dedice filmelor "serioase", sub influenta durerii si a suferintei pe care le vede...

    Regia: Woody Allen
    4 0
    7.2
  • Annie Hall (1977)

    Dupa separarea de prietena sa Annie Hall, nevroticul actor new-yorkez Alvy Singer rememoreaza episoade ale agitatei lor relatii, in incercarea de a afla ce i-a despartit.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri: x 4
    10 2
    8.0
  • Lovers Like Us (1975)

    Sălbaticul

    Un individ celebru care fuge de lume și se ascunde de toți pe o insulă ca să trăiască ca un pustnic și să fabrice parfumuri se trezește cu o femeie , care vrea să scape de un fost soț -italian.

    Regia: Jean-Paul Rappeneau
    16 0
    6.5
  • Serpico (1973)

    "Cariera lui Frank Serpico, politistul renegat de colegi datorita refuzului sau de a lucra in consacratul sistem al mitei, ii creeaza lui Lumet cadrul pentru un atac la coruptie si la frustrantele mecanisme de autoprotectie ale birocratiei....

    Regia: Sidney Lumet
    32 0
    7.7
  • Play It Again, Sam (1972)

    Mai cântă o dată, Sam

    Un critic de film foarte manierat este părăsit de soţie şi suferă din această cauza de o... furtună în ego-ul personal, o depresie. Cu încurajările primite de la doi prieteni căsătoriţi, el incepe sa se vada din nou cu femei.

    Regia: Herbert Ross
    9 0
    7.6
  • The Million Dollar Duck (1971)

    Rata de milioane

    Ca s-o salveze de la taiere, prof. Albert Dooley ia acasa o rata ce fusese expusa, din greseala, razelor X. A doua zi, cu uimire, Albert descopera ca rata facea oua de aur. Cum toata viata n-au avut un ban, membri familiei decid sa tina secret...

    Regia: Vincent McEveety
    4 0
    5.7