Filmele și serialele cu Tony Shalhoub

  • Tony Shalhoub

    Tony Shalhoub

    70 de ani
    Data nașterii: 09.10.1953
    Locul nașterii: Green Bay, Wisconsin, USA
  • Regia: Randall Zisk
    25 9
    6.7
  • Flamin' Hot (2023)

    Un băiat, un burrito și un fursec

    Povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin' Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria...

    Regia: Eva Longoria
    21 1
    6.7
  • Rumble (2021)

    Într-o lume în care wrestling-ul este cel mai iubit sport, iar monștrii sunt vedetele lui, adolescenta Winnie vrea să îi calce pe urme tatălui ei antrenând un monstru cam nătâng pentru a deveni campion.

    Regia: Hamish Grieve
    35 3
    5.9
  • The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

    Minunata doamnă Maisel

    În 1958, New York, viața lui Midge Maisel e perfectă - soț, copii și cine elegante de Yom Kippur în Upper West Side. Când viața sa ia o întorsătură surprinzătoare, trebuie să se decidă rapid la ce se mai pricepe - iar trecerea de la casnică la...

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    93 5
    8.7
  • Final Portrait (2017)

    Ultimul portret

    Filmul se concentrează pe munca și personalitatea faimosului pictor și sculptor elvețian Alberto Giacometti, cu doi ani înainte de moartea sa, înfățișându-l pe artist atât cu punctele forte, cât și cu slăbiciunile sale.

    Regia: Stanley Tucci
    16 2
    6.2
  • Cars 3 (2017)

    Mașini 3

    De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

    Regia: Brian Fee
    130 9
    6.7
  • The Assignment (2016)

    Atribuirea

    Atunci când asasinul Frank Kitchen îl ucide pe fratele ei iubit, Dr. Rachel Kay vede o oportunitate de a combina vocația cu dorința de răzbunare: ea îl răpește pe Frank, îl bate până ramane inconștient, si il transforma în femeie.

    Regia: Walter Hill
    102 22
    4.7
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

    Țestoasele Ninja adolescente

    New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până când niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și împlini destinul de Țestoase Ninja.

    Regia: Jonathan Liebesman
    45 0
    5.8
  • We Are Men (2013)

    Noi suntem bărbați

    Scenariul: Rob Greenberg
    1 0
    5.5
  • Pain & Gain (2013)

    Trage tare și te scoți

    Comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami care, în goana lor după Visul American, decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă

    Regia: Michael Bay
    39 6
    6.4
  • Hemingway & Gellhorn (2012)

    Hemingway și Gellhorn

    Hemingway și Gellhorn prezintă relaţia dintre Hemingway și Martha Gellhorn, o reporteriţă de război de o faimă aproape egală cu cea a scriitorului, cu scene fierbinți, într-un punct fierbinte al Europei: Spania din perioada războiului civil.

    Regia: Philip Kaufman
    7 1
    6.3
  • AmericanEast (2008)

    Regia: Hesham Issawi
    0 0
    6.1
  • Careless (2007)

    Degetul

    Regia: Peter Spears
    1 0
    4.7
  • 1408 (2007)

    Camera 1408

    Ecranizare a unei povestiri de Stephen King. Mike e un om foarte practic şi cu sânge rece. Nebăgând în seamă avertismentele directorului hotelului Dolphin, el se cazează, deşi hotelul este celebru pentru fantomele sale.

    Regia: Mikael Håfström
    23 0
    6.8
  • Cars (2006)

    Mașini

    Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

    Regia: Joe Ranft, John Lasseter
    31 0
    7.2