Filmele și serialele cu Topher Grace

  • Topher Grace

    Topher Grace

    45 de ani
    Data nașterii: 12.07.1978
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Irresistible (2020)

    Irezistibil

    Un strateg experimentat al Partidului Democrat îl ajută pe un fost veteran al armatei să devină primar al unui mic oraș conservator din Vestul Mijlociu. El atrage fără să vrea atenția Partidului Republican, care decide apoi să-i pună bețe în roți.

    Regia: Jon Stewart
    15 6
    6.3
  • The Hot Zone (2019)

    Zona Fierbinte

    Zona fierbinte, cu Julianna Margulies în rolul dr. Nancy Jaax, este inspirat de o poveste adevărată despre originile Ebola, un virus extrem de infecțios și mortal provenit din pădurea tropicală din Africa Centrală, și despre sosirea sa pe...

    Scenariul: Brian Peterson, Kelly Souders, Jeff Vintar
    50 6
    7.3
  • Breakthrough (2019)

    Revelația

    Când John, fiul lui Joyce Smith, alunecă și cade într-un lac înghețat, este dus rapid la spital, dar rămâne inconștient. Joyce refuză să renunțe și sfidează știința și istoria pe măsură ce se roagă pentru John.

    Regia: Roxann Dawson
    27 2
    6.3
  • Under the Silver Lake (2018)

    Sub Lacul de Argint

    Despre un bărbat, Sam, care devine obsedat de cazul straniu al unui miliardar mogul care ar fi răpit și ucis o tânără. Riley Keough este Sarah, noua vecină a lui Sam. Prietenul lui Sam îl ajută cu investigația pe cont propriu asupra bizarei crime.

    Regia: David Robert Mitchell
    42 14
    6.5
  • BlacKkKlansman (2018)

    Agent provoKkKator

    Ron Stallworth (John David Washington), primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

    Regia: Spike Lee
    Oscar-uri:
    90 13
    7.5
  • Delirium (2018)

    Delir

    Tom Walker tocmai a fost eliberat dintr-un azil după ce a fost instituționalizat ca adolescent timp de 20 de ani, pe motiv de nebunie, în urma unei acuzații de participare la crimă. În mod ciudat, tatăl lui Tom s-a sinucis cu câteva zile în urmă,...

    Regia: Dennis Iliadis
    28 3
    5.7
  • Opening Night (2017)

    Regia: Isaac Rentz
    0 0
    5.9
  • War Machine (2017)

    Regia: David Michôd
    85 20
    6.0
  • Truth (2015)

    Adevăr

    Dan Rather, prezentator si Mary Mapes, producator al celebrei emisiuni 60 Minutes, au decis sa iasa pe post cu povestea unor nereguli in timpul serviciului militar al lui George W. Bush.

    Regia: James Vanderbilt
    9 0
    6.8
  • American Ultra (2015)

    American Ultra: Agent descoperit

    Un drogat - care este, de fapt, un agent guvernamental - este marcat ca pasiv și destinat exterminării. Însă esteprea bine antrenat și prea bun ca să poată fi ucis

    Regia: Nima Nourizadeh
    21 5
    6.1
  • Playing It Cool (2014)

    Cel mai îndrăgostit bărbat

    Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îți sunt împărtășite? Cu inima zdrobită de indiferența alesei sale, un bărbat are o inițiativă surprinzătoare: să scrie despre experiența sa.

    Regia: Justin Reardon
    19 5
    5.9
  • The Calling (2014)

    Chemarea

    Detectivul Hazel Micallef nu prea a avut motive de ingrijorare in micutul si linistitul oras Port Dundas, pana cand o serie de crime ingrozitoare o aduce fata in fata cu un criminal in serie, care are o "chemare inalta".

    Regia: Jason Stone
    4 1
    5.9
  • The Big Wedding (2013)

    Nuntă cu peripeții

    Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Don și Ellie (De Niro si Diane Keaton) sunt forțați să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale când la nunta fiului lor adoptiv vine, din senin, mama biologică a tânărului.

    Regia: Justin Zackham
    17 0
    5.6
  • Regia: Lee Kirk
    5 0
    6.7
  • The Double (2011)

    Dublu

    Uciderea unui senator american purtând marca distinctivă a legendarului asasin sovietic Cassius, îl forțează pe Ben Shepherdson, un agent CIA retras din activitate, să facă echipă cu agentul începător FBI, Ben Geary, pentru a rezolva această crimă.

    Regia: Michael Brandt
    29 0
    5.9