Filmele și serialele cu Torben Liebrecht

  • Torben Liebrecht

    Torben Liebrecht

    46 de ani
    Data nașterii: 03.12.1977
    Locul nașterii: Reinbek, Germany
  • Operation Finale (2018)

    Operațiunea Finalul

    O echipă de agenți secreți israelieni încearcă să dea de urma criminalului de război, Adolf Eichmann (Ben Kingsley), coordonatorul nazist al Holocaust-ului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Chris Weitz
    72 10
    6.6
  • Adidas vs Puma (2016)

    Adidas versus Puma

    Bazat pe o poveste adevărată, care se petrece între 1924 și 1954, filmul prezintă viața, munca și separarea fraților germani Adolf și Rudolf Dassler, ce duce la înființarea celor două imperii de haine sport Adidas și Puma.

    Regia: Oliver Dommenget
    11 0
    6.9
  • X Company (2015)

    Compania X

    O dramă plină de aventuri şi emoţii, derulată printre spionii din Al Doilea Război Mondial şi operaţiunile lor sub acoperire: poveştile unor iscusiţi spioni canadieni, americani şi britanici.

    Scenariul: Stephanie Morgenstern, Mark Ellis
    23 0
    7.7
  • Luther (2003)

    Scapat ca prin minune cu viata dintr-o furtuna devastatoare, Luther renunta la studiile juridice, pentru a se dedica vietii monahale, la manastirea Sf.Augustin. Studiaza Vechiul si Noul Testament, dar intra in conflict cu reprezentantii bisericii...

    Regia: Eric Till
    11 0
    6.6
  • Deathwatch (2002)

    Deathwatch - frontul morții

    Pe scurt: în timpul primului rãzboi mondial, un batalion de soldati britanici se refugiazã într-o transee germanã pãrãsitã si, odatã cu lãsarea noptii, cade pradã unui dusman nevãzut venit direct din filmele horror. Pe lung: în ciuda bugetului de...

    Regia: M.J. Bassett
    9 3
    5.9