Filmele și serialele cu Tory Kittles

  • Tory Kittles

    Tory Kittles

    48 de ani
    Data nașterii: 02.08.1975
    Locul nașterii: Lawtey, Florida, USA
  • Those Who Wish Me Dead (2021)

    Toți cei care mă vor mort

    Angelina Jolie este Hannah, o femeie pompier care încă se reface dupa pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu și care întâlnește un băiat de 12 ani traumatizat și fără adăpost.

    Regia: Taylor Sheridan
    125 33
    6.0
  • The Equalizer (2021)

    Egalizatoarea

    Scenariul: Andrew W. Marlowe, Terri Edda Miller
    283 4
    5.5
  • Wander Darkly (2020)

    Rătăcind prin întuneric

    Regia: Tara Miele
    8 2
    5.8
  • Dragged Across Concrete (2018)

    De cealaltă parte a justiției

    După ce în presă apare un video cu un abuz de putere, polițiștii Brett și Anthony sunt suspendați. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

    Regia: S. Craig Zahler
    173 29
    6.9
  • Man Down (2016)

    Soldat la pamânt

    Gabriel este un veteran de război din Afganistan care sufera de stres post-traumatic. Acesta incearca sa isi salveze fiul de pericole care exista doar in mintea lui. Gabriel se trezeste in mijlocul unui alt razboi, pe care doar el il poate percepe.

    Regia: Dito Montiel
    18 9
    6.0
  • Colony (2016)

    O specie extraterestră cucerește Pământul, iar supraviețuitorii umani au parte de vieți aparent liniștite în colonii înconjurate de ziduri înalte. Unii aleg să colaboreze cu invadatorii. Alții se aliază unei rezistențe hotărâte să saboteze invazia.

    Scenariul: Carlton Cuse, Ryan Condal
    719 11
    7.3
  • Bessie (2015)

    Queen Latifah o interpretează pe Bessie Smith în filmul biografic „Bessie”. Filmul prezintă evoluția lui Bessie, de la anonimat până la titlul de „regina muzicii blues”, una dintre cele mai de succes cântărețe ale anilor ‘20 și legenda de azi.

    Regia: Dee Rees
    1 0
    6.7
  • American Heist (2014)

    Jaf american

    James este un tanar cu un trecut intunecat care incearca sa isi schimbe viata. Cunoaste o fata frumoasa, reuseste sa se angajeze si viseaza sa isi deschida propria afacere. Intre timp, fratele sau mai mare, Frankie, este eliberat din inchisoare...

    Regia: Sarik Andreasyan
    10 1
    5.0
  • Intruders (2014)

    Scenariul: Glen Morgan
    5 0
    6.6
  • The Chameleon (2010)

    Un agent FBI este pe urmele lui Frédéric Fortin, care a preluat identitatea unei femei. Agentul trebuie sa gaseasca un baiat pierdut si trebuie sa convinga in acelasi timp politia si pe familia baiatului legat de identiatea lui si de disparitia...

    Regia: Jean-Paul Salomé
    1 0
    5.5
  • Fear Clinic (2009)

    0 0
    6.6
  • Next (2007)

    Capcana viitorului

    Magicianul din Las Vegas Cris Johnson are un secret. Este in acelasi timp un har si un blestem care-l bantuie: el poate vedea cateva minute in viitor.

    Regia: Lee Tamahori
    54 6
    6.2
  • Get Rich or Die Tryin' (2005)

    Îmbogățește-te sau mori încercând

    În filmul său de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodează pe ecran în această puternică dramă urbană a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent)...

    Regia: Jim Sheridan
    11 0
    5.5
  • Frankenfish (2004)

    Peștele ucigaș

    Cand corpul unui barbat este gasit complet distrus in mlastinile din Louisiana, investigatorul Sam Rivers este insarcinat cu anchetarea crimei.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    3 0
    4.7
  • Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (2002)

    Confesiunile unui agent de pariuri

    Filmul este bazat pe un scandal real din 1994 iscat de meciurile aranjate din campionatul universitar de baschet. Desi e doar un boboc in campusul universitatii Arizona, Benny Silman (David Krumholtz) se ocupa deja cu sistematizarea tuturor...

    Regia: Ernest R. Dickerson
    0 0
    5.9