Filmele și serialele cu Troy Gentile

  • Troy Gentile

    Troy Gentile

    30 de ani
    Data nașterii: 27.10.1993
    Locul nașterii: Boca Raton, Florida, USA
  • The Goldbergs (2013)

    Reședința Goldberg

    Cu acțiunea plasată în anii '80, naratorul prezintă întâmplările din copilăria sa - alături de o mamă super protectivă, un tată ușor coleric, o soră mai mare rebelă, un frate mai mare încăpățânat și un bunic cu rolul de confident.

    Scenariul: Adam F. Goldberg
    2 0
    8.0
  • Hotel for Dogs (2009)

    Hotel pentru căței

    Cei doi adolescenți orfani, Andi și Bruce, sunt trimiși să locuiască cu mătușa lor. Pentru că matușa este alergică la câini, copiii decid să transforme o casă părăsită din apropierea casei lor într-un ...hotel pentru căței.

    Regia: Thor Freudenthal
    4 0
    5.5
  • Drillbit Taylor (2008)

    Garda de corp

    Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu. Pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii angajeaza un bodyguard: Drillbit Taylor.

    Regia: Steven Brill
    3 0
    5.7
  • Good Luck Chuck (2007)

    Chuck, talisman norocos

    La o nuntă, Charlie descoperă că fiecare femeie cu care a făcut sex s-a căsătorit imediat după aceea. Reputația de purtător de noroc îi dă viața peste cap lui Charlie, pentru că femeile fac coadă la ușa apartamentului lui.

    Regia: Mark Helfrich
    21 1
    5.6
  • Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

    Tenacious D - Pana destinului

    colaborarea dintre JB și KG va distruge tot ceea ce se știa înainte de formația Tenacious D, iar cei doi protagoniști vor porni în căutarea legendarei pene de chitară, "Pick of Destiny" (Pana Destinului).

    Regia: Liam Lynch
    3 1
    6.8
  • Bad News Bears (2005)

    Drumul spre victorie

    Morris Buttermaker, un fost jucãtor profesionist de baseball, actualmente muncitor alcoolic la deratizare, vrea sã câstige usor niste bani antrenând o echipã de copii de 12 ani, Bears, care este în cadere liberã si pe cale sã-si piardã locul in ligã.

    Regia: Richard Linklater
    3 0
    5.8