Filmele și serialele cu Trystan Gravelle

  • Trystan Gravelle

    Trystan Gravelle

    43 de ani
    Data nașterii: 01.01.1981
    Locul nașterii: Trimsaran, UK
  • Quiz (2020)

    Concursul

    Quiz spune povestea lui Charles Ingram, un fost maior al armatei britanice, care a creat un scandal uriaș după ce a reușit să câștige, trișând, un milion de lire sterline la concursul "Vrei sa fii milionar?".

    4 2
    7.3
  • Beast (2017)

    Bestia

    Într-o comunitate mică, o tânără se îndrăgostește de un străin misterios care o ajută să scape de familia ei opresivă. Când el este suspectat de o serie de crime, ea îl apară cu orice preț.

    Regia: Michael Pearce
    7 0
    6.8
  • Just Jim (2015)

    Doar Jim

    Jim are 17 ani. Nimeni nu-i acordă atenție. Este un singuratic din orășelul Wales. Cel mai bun prieten al său, Michael, e acum în gașca celor mai populari din școală, iar singurul companion al lui Jim rămâne devotatul său câine.

    Regia: Craig Roberts
    0 0
    5.7
  • One Chance (2013)

    O șansă

    Remarcabila poveste a lui Paul Potts, vânzător de telefoane mobile în timpul zilei și cântăreț de operă amator - serile. Timidul Paul a devenit o senzație după ce a fost ales să concureze în prima ediție a emisiunii Britain's Got Talent.

    Regia: David Frankel
    1 1
    6.8
  • Mr Selfridge (2013)

    Dl. Selfridge

    Serial despre povestea de viață a americanului care a fondat magazinul londonez Selfridge's - un personaj senzațional și totodată un vizionar.

    Scenariul: Andrew Davies
    15 3
    7.7