Filmele și serialele cu Tuppence Middleton

  • Tuppence Middleton

    Tuppence Middleton

    37 de ani
    Data nașterii: 21.02.1987
    Locul nașterii: Bristol, England, UK
  • Our House (2022)

    3 0
    6.4
  • Downton Abbey: A New Era (2022)

    Downton Abbey: O nouă eră

    O nouă eră. Revenirea mult-așteptată în cinematografe a fenomenului global reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate, dar nu mai puțin grandioase, în sudul Franței pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa...

    Regia: Simon Curtis
    49 5
    7.4
  • The Defeated (2020)

    Învinșii

    În Berlinul anului 1946, un polițist american își caută fratele dispărut și ajută o polițistă germană novice să lupte contra infracțiunilor violente care cuprind orașul.

    9 1
    7.1
  • Mank (2020)

    Hollywoodul anilor '30 este reevaluat prin ochii causticului critic social și scenarist alcoolic Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman), care se străduie să finalizeze scenariul filmului Cetățeanul Kane pentru Orson Welles (Tom Burke).

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    16 3
    6.8
  • Disappearance at Clifton Hill (2019)

    Dispariția de la Clifton Hill

    După moartea mamei ei, Abby se hotărăște să se întoarcă în orășelul ei natal Niagara Falls, pentru a salva motelul familiei. Când ajunge acolo, devine obsedată de o amintire vagă din copilărie, o răpire la care crede că a fost martoră.

    Regia: Albert Shin
    3 0
    5.4
  • Jake Gyllenhaal și Benedict Cumberbatch sunt protagoniștii unei pelicule ce va aduce pe marele ecran conflictul apărut între doi mari inventatori, cu rol major în dezvoltarea industriei electrice.

    Regia: Alfonso Gomez-Rejon
    39 1
    6.5
  • War & Peace (2016)

    Război și pace

    28 3
    8.1
  • Spooks: The Greater Good (2015)

    Identitate dublă

    Când terorisul Adam Qasim scapă din custodia celor de la MI5, fostul agent Will Holloway trebuie să facă echipă cu un fost șef MI5 ca să-l găsească pe Qasim înaintea unui atac terorist asupra Londrei.

    Regia: Bharat Nalluri
    29 2
    6.2
  • Sense8 (2015)

    Cu Naveen Andrews și Daryl Hannah, Sense 8 este un serial despre opt oameni răspândiți pe glob, aflați într-o stranie legătură emoțională și mentală după un deces tragic.

    Scenariul: Lana Wachowski, Lilly Wachowski, J. Michael Straczynski
    92 9
    8.2
  • Jupiter Ascending (2015)

    Ascensiunea lui Jupiter

    La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    116 5
    5.3
  • Love Punch (2013)

    Loviți de dragoste

    Un cuplu divorțat pune la cale un plan de recuperare a banilor pentru pensie ce le-au fost furați.

    Regia: Joel Hopkins
    17 0
    5.7
  • Trap for Cinderella (2013)

    O nouă identitate

    Atunci când un incendiu dintr-o locuinţă de vară afectează două femei, una moare şi cealaltă îşi pierde memoria şi e arsă până în punctul în care devine de nerecunoscut. Chirurgia îi dă o nouă faţă, dar e oare ea criminala sau victima?

    Regia: Iain Softley
    4 0
    5.6
  • Trance (2013)

    Capcana minții

    Un conducător de licitații de artă își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari, dar dupa ce primeste o lovitură în cap în timpul jafului, nu-și mai poate aminti unde a ascuns tabloul.

    Regia: Danny Boyle
    27 1
    6.9