Filmele cu Twink Caplan

  • Twink Caplan

    Twink Caplan

    76 de ani
    Data nașterii: 25.12.1947
    Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • In Search of a Midnight Kiss (2007)

    Sarutul de la miezul noptii

    Falit si foarte singur in ajunul revelionului, Wilson nu mai vrea altceva decat sa-si petreaca in pat ce-a mai ramas din an. Dupa ce prietenul lui cel mai bun il convinge insa sa posteze un anunt cu date personale, Wilson o cunoaste pe Vivian,...

    Regia: Alex Holdridge
    6 1
    7.2
  • Loser (2000)

    Fraierul

    Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

    Regia: Amy Heckerling
    4 1
    5.3
  • Clueless (1995)

    Fără niciun indiciu

    Cher (Alicia Silverstone) nu are decat 16 ani, dar isi inchipuie ca ea e detinatoarea intelepciunii absolute. Increderea ei in propiile-i forte e atat de mare, incat si adultii incep sa vina la ea sa-i ceara sfatul, nemaivorbind de colegii de scoala.

    Regia: Amy Heckerling
    12 0
    6.9
  • Look Who's Talking (1992)

    Uite cine vorbește

    O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si asume responsabilitatea. Lasata de una singura, ea se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile.

    Regia: Amy Heckerling
    17 0
    5.9
  • Look Who's Talking Too (1990)

    Uite cine cu cine vorbește

    Mama lui Mikey și iubitul ei sunt acum căsătoriți și se ceartă încontinuu. În toiul acestor conflicte, ei o concep pe sora lui Mikey, Julie, ale cărei gânduri le putem auzi exprimate prin vocea comedianei Roseanne Barr.

    Regia: Amy Heckerling
    12 1
    4.7
  • Un adolescent este ascuns de mama lui intr-un orfelinat pentru a-l proteja de tatal lui care vrea sa foloeasca trupul copilului pentru a renaste...

    Regia: Deryn Warren
    0 0
    4.0