Filmele cu Tyler Jon Olson

  • Tyler Jon Olson

    Tyler Jon Olson

    54 de ani
    Data nașterii: 01.01.1970
  • Out of Death (2021)

    Greu de oprit

    Departamentul corupt al șerifului dintr-un oraș rural de munte se destramă atunci când un martor neașteptat le dă peste cap operațiunile dubioase.

    Regia: Mike Burns
    64 28
    3.3
  • Survive the Night (2020)

    Supraviețuind peste noapte

    Un doctor și familia lui sunt ținuți ostatici in propria casa de către un grup de infractori, atunci când un jaf se termina prost si au nevoie imediat de asistență medicală.

    Regia: Matt Eskandari
    41 9
    4.0
  • Force of Nature (2020)

    Uraganul

    O gașcă de hoți planifică un jaf, profitând de sosirea unui uragan. Aceștia vor întâmpina o problemă atunci când poliția încearcă să evacueze toată lumea din clădirea amenințată de uragan.

    Regia: Michael Polish
    91 19
    4.6
  • Trauma Center (2019)

    Centrul de traumă

    Filmul spune povestea unui detectiv care este hotărât să rezolve misterul din jurul uciderii brutale a partenerului său și a unui informator. În acest demers, Wakes își unește forțele cu Madison, o martoră rănită în timpul împușcăturilor.

    Regia: Matt Eskandari
    85 27
    4.0
  • 10 Minutes Gone (2019)

    Minute pierdute

    Frank, celebru pentru jafurile sale perfecte, trebuie să pună la cale un jaf pentru Rex, un lord al mafiei. Cu totul plănuit ca la carte, Frank se trezește pe o alee, cu răni la cap și fără „prada” pe care o dorea Rex. Cine l-a tradat pe Frank?

    Regia: Brian A. Miller
    45 11
    3.6
  • Backtrace (2018)

    Pe firul amintirilor

    Singurul supravieţuitor al unui jaf violent de maşini este luat dintr-o facilitate de maximă securitate şi i se administrează un drog experimental.

    Regia: Brian A. Miller
    49 8
    3.8
  • Reprisal (2018)

    Represalii

    Reprisal (2018) urmărește povestea unui veteran care caută să strângă bani pentru asistența medicală a fiului său, alăturându-se unui alt veteran pentru a da de urmă unui hoț de bănci violent.

    Regia: Brian A. Miller
    70 11
    4.3
  • The Row (2018)

    Casa de păpuși

    După ce o serie de crime seamănă teroare într-un campus universitar, o tânără și frumoasă boboc intră în posesia unui secret înfiorător despre clubul de fete al cărei membră încearcă să devină.

    Regia: Matty Beckerman
    25 3
    3.3
  • Escape Plan 2: Hades (2018)

    Testul suprem 2: Hades

    Escape Plan 2: Hades urmărește povestea lui Ray, expert în securitate, care conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării din cele mai sigure închisori din lume.

    Regia: Steven C. Miller
    191 36
    3.9
  • First Kill (2017)

    Prima vânătoare

    First Kill (2017) urmărește povestea lui Will, un bărbat forțat să se sustragă unui șef de poliție ce investighează un jaf bancar, în timp ce încearcă frenetic să recupereze banii furați în schimbul vieții fiului său.

    Regia: Steven C. Miller
    120 33
    5.0
  • Marauders (2016)

    Prădătorii

    Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher MELONI) investighează cazul unui jaf armat al Băncii Naționale din Hubert, însă acesta va descoperi curând o conspirație care a fost mușamalizată cu bani și corupție

    Regia: Steven C. Miller
    34 4
    5.5
  • Precious Cargo (2016)

    Răzbunarea unui hoț

    Dupa executarea unui jaf, care se dovedeste a fi un adevarat fiasco, Eddie (Bruce Willis), un infractor extrem de periculos, porneste furios pe urmele seducatoarei hoate Karen (Claire Forlani), care i-a inselat asteptarile.

    Regia: Max Adams
    18 3
    4.6
  • Heist (2015)

    Jaful

    Vaughn e disperat sa faca rost de bani pentru a continua tratamentul foarte costisitor al fiicei lui. Crupier la un cazino de mare succes cere ajutorul managerului de cazino (De Niro),dar este aruncat pe usa ca un cersetor.

    Regia: Scott Mann
    26 1
    6.1