Filmele cu Tyra Banks

  • Tyra Banks

    Tyra Banks

    50 de ani
    Data nașterii: 04.12.1973
    Locul nașterii: Inglewood, California, USA
  • Eight Crazy Nights (2002)

    Opt nopți nebune

    Cand Davey Stone se pregateste de Sarbatori in micul sau orasel din New England, face prostii si ajunge la inchisoare. Fostul antrenor de baschet al lui Davey ii plateste cautiunea, avand ideea de a il pune pe Davey la munca in folosul comunitatii.

    Regia: Seth Kearsley
    4 1
    5.3
  • Halloween: Resurrection (2002)

    Halloween: Noaptea groazei

    Câțiva adolescenți câștigă șansa petrecerii unei nopți în casa lui Michael Myers și transmiterea pe internet a imaginilor de acolo. Lucrurile o iau însă razna. Tinerii trebuie să găsească o modalitate de a ieși din casă înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Rick Rosenthal
    11 2
    3.9
  • Casey este foarte singura si nefericita, pentru ca i-a murit mama. Ea spera sa o poata readuce la viata, prin declansarea fortelor supranaturale. In acest scop fura o carte de magie, dar... dezastru! A doua zi, dimineata, langa ea incepe sa se...

    1 0
  • Coyote Ugly (2000)

    Urât ca în stilul coiot

    Inzestrata cu o voce catifelata, Violet Sanford (Piper Perabo), in varsta de 21 de ani, se indreapta catre New York pentru a-si indeplini visul de a deveni compozitoare.

    Regia: David McNally
    33 0
    5.7
  • Love Stinks (1999)

    Iubirea nu-i bună de nimic

    Ce faci cand iti dai seama ca noua ta prietena nu e iubirea vietii tale, dar aceasta este de alta parere? Prezent la nunta celor mai buni prieteni ai lui, Larry si Holly, Seth Winnick, scenarist de profesie, cunoaste o femeie de o frumusete...

    Regia: Jeff Franklin
    0 0
    5.7
  • Higher Learning (1995)

    Strategia supravietuirii

    In campusul universitar tinerii sunt nevoiti sa invete sa faca fata problemelor. Propriilor dileme li se adauga prejudecatile, rasismul si chiar violul. Filmul urmareste evolutia unui grup de tineri veniti pentru a studia la Universitatea Columbus.

    Regia: John Singleton
    1 1
    6.5