Filmele cu Val Kilmer

 • Felon (2008)

  Legea puterii

  Viata lui Wade Porter se schimba din momentul în care ucide accidental un hoţ care voia să îi fure din casă. Fiind condamnat pentru crimă, el descoperă că regulile din societate nu se aplică şi în închisoare. Aici doar cei puternici supraviețuiesc.

  Regia: Ric Roman Waugh
  13 1
  7.4
 • Summer Love (2006)

  Vara morților

  Regia: Piotr Uklanski
  0 0
  3.5
 • Regia: Robert Iscove
  0 0
  5.4
 • 10th & Wolf (2006)

  Străzi însângerate

  Tommy Santoro era doar un copil atunci cand tatal sau fusese ucis, iar in scurt timp el a descoperit ca acesta era un membru marcant al mafiei din Philadelphia. Tommy a crescut decis fiind sa ramana de partea legii...

  Regia: Bobby Moresco
  3 0
  6.3
 • Moscow Zero (2006)

  Poarta spre iad

  În Moscova, preotul Owen angajează o echipă care să-l conducă prin subteran în căutarea lui Serghei care a dispărut în timp ce cerceta legendele despre existența demonilor și a unei intrări secrete în iad aflată în catacombele orașului.

  Regia: María Lidón
  0 0
  3.0
 • Deja Vu (2006)

  Dincolo de trecut

  Toți am experimentat neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo.

  Regia: Tony Scott
  61 2
  7.1
 • Kiss Kiss Bang Bang (2005)

  Săruturi și focuri de armă

  Un hoţ ajuns întîmplător la o audiţie pentru un film are şansa vieţii lui: să depăşească trecutul şi să ajungă la Hollywood. La o petrecere, reîntîlneşte o fostă iubire din Indiana, pe Harmony. Face însă o confuzie şi ajunge în pat cu prietena ei.

  Regia: Shane Black
  34 3
  7.5
 • Stateside (2004)

  O singura cale

  Filmul este povestea de dragoste a doi adolescenti deloc perfecti care reusesc insa sa-si gaseasca perechea perfecta. Mark Deloach si Dori Lawrence sunt doi tineri din lumi total diferite a caror viata ia o intorsatura neasteptata. Mark, un rebel...

  Regia: Reverge Anselmo
  1 0
  5.9
 • Spartan (2004)

  Spartanul

  Un agent guvernamental al SUA, Scott (Val Kilmer) este insarcinat cu salvarea fiicei rapite a presedintelui. Numai ca pe parcursul anchetei el descopera un complot de proportii care-si are originile chiar la Casa Alba.

  Regia: David Mamet
  8 2
  6.5
 • Mindhunters (2004)

  Minți ucigătoare

  Pe o insula indepartata, FBI are un program de pregatire pentru divizia lor de psihologi criminalisti, care se numeste “Minte ucigasa” (Mindhunters), folositi pentru a prinde ucigasii in serie.

  Regia: Renny Harlin
  25 0
  6.4
 • Alexander (2004)

  Alexandru

  Alexandru cel Mare cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maximum de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.

  Regia: Oliver Stone
  59 11
  5.6
 • Unchiul Sweetheart este un cunoscut organizator de concerte. El vrea să organizeze un concert cu scop caritabil, însă speră ca mare parte din bani să se opreasca în buzunarul lui. O angajează pe producătoarea Nina Veronica pentru a-l ajuta să...

  Regia: Larry Charles
  2 0
  5.4
 • Wonderland (2003)

  Crimele din Wonderland

  “Crimele din Wonderland” ne prezintă adevărata poveste despre felul în care star-ul de filme porno John Holmes (Val Kilmer) si prietena sa adolescentă (Kate Bosworth) au fost implicati într-o crimă cvadruplă, care s-a petrecut în 1981 într-o casă...

  Regia: James Cox
  2 2
  6.6
 • Blind Horizon (2003)

  Orizont întunecat

  Kilmer il interpreteaza pe Frank, un om care-si pierde memoria dupa un misterios accident intr-un orasel ciudat din desertul New Mexico. Cu o lovitura cumplita la cap, Frank incearca sa ordoneze piesele lipsa din puzzle-ul sau mental pentru a...

  Regia: Michael Haussman
  2 1
  5.6
 • The Missing (2003)

  Dispărutele

  În secolul al-XIX-lea, în New Mexico, Samuel Jones se întoarce acasă, sperând că se va împăca cu fiica sa, Maggie, pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă. Tânăra îl respinge insa curand lucrurile se schimbă.

  Regia: Ron Howard
  20 0
  6.5