Filmele cu Valerie Perrine

 • Valerie Perrine

  Valerie Perrine

  79 de ani
  Data nașterii: 03.09.1943
  Locul nașterii: Galveston, Texas, USA
 • What Women Want (2000)

  Ce-și doresc femeile

  Nick Marshall este un burlac irezistibil, care își închipuie că învârte lumea pe deget. Dar într-o noapte, cineva îi dă un brânci, iar șocul îi deschide urechile mai mult decât ar fi visat el vreodată.

  Regia: Nancy Meyers
  39 2
  6.4
 • The Border (1982)

  Granita

  Un politist de frontiera accepta sa se implice impreuna cu niste colegi in afaceri mai putin legale. Insa el este impresionat de o femeie careia, dupa ce incearca sa treaca granita si este prinsa, i se fura copilul pentru a fi vandut pe piata...

  Regia: Tony Richardson
  11 1
  6.4
 • Superman II (1980)

  De aceasta data, Superman are de neutralizat, pe langa Lex Luthor, care evadeaza din inchisoare, si 3 criminali inraiti, care nimeresc pe Pamant chiar de pe planeta sa natala, Krypton, in urma unei explozii nucleare ce ii elibereaza din Phantom Zone.

  Regia: Richard Lester, Richard Donner
  29 0
  6.8
 • Superman acceptă să renunțe la puterile lui, pentru a se căsători cu Lois, fără să știe că trei criminali Kriptonieni, pe care chiar el i-a eliberat fără chibzuială, plănuiesc să cucerească Pământul.

  Regia: Richard Lester, Richard Donner
  4 0
  7.6
 • The Electric Horseman (1979)

  Călărețul electric

  Un film frumos, romantic, asa cum se faceau pe vremuri. Sonny Steele e un fost multiplu campion mondial de rodeo. Imbracat intr-un costum de cowboy, colinda tara in lung si-n lat facand publicitate cerealelor „Ranch Breakfast”.

  Regia: Sydney Pollack
  12 0
  6.4
 • Superman (1978)

  Povestea incepe pe supertehnologizata planeta Krypton, amenintata de ambitiile liderilor, din care cauza Jor-El isi trimite fiul pe Pamant, unde aterizeaza pe gheturile vesnice de la Polul Nord.

  Regia: Richard Donner
  70 3
  7.4
 • Mr. Billion (1977)

  Anthony Falcon este un miliardar. După moartea sa, el lasă intreaga avere nepotulului sau italian, Guido Falcone, un mecanic care dorește să fie cowboy. Pentru a obține moștenirea, el trebuie să ajungă în California.

  Regia: Jonathan Kaplan
  2 0
  5.4
 • Lenny (1974)

  Dustin Hoffman redă în mod magnific complexităţile şi contradicţiile caracterului schimbător al legendarului comedian Lenny Bruce. Alături de el o puteţi vedea pe Valerie Perrine.

  Regia: Bob Fosse
  3 1
  7.6
 • The Last American Hero (1973)

  Ultimul erou american

  Film inspirat din viata unui faimos pilot american de curse, care, dupa o adolescenta furtunoasa, isi concentreaza intreaga energie desavarsirii sale ca sportiv, ajungand unul dintre cei mai rapizi piloti de curse din istorie.

  Regia: Lamont Johnson
  3 0
  6.3
 • Slaughterhouse-Five (1972)

  Abatorul cinci

  Regizorul Hill reda cu atentie pe marele ecran obsesiva poveste a lui Kurt Vonnegut despre Pilgrim, supravietuitor al bombardarii din 1945 a Dresdei, care traieste simultan in trecut sub forma unui tanar prizonier de razboi american, in viitor sub...

  Regia: George Roy Hill
  5 0
  6.8