Filmele cu Valerie Perrine

  • Valerie Perrine

    Valerie Perrine

    80 de ani
    Data nașterii: 03.09.1943
    Locul nașterii: Galveston, Texas, USA
  • What Women Want (2000)

    Ce-și doresc femeile

    Nick Marshall este un burlac irezistibil, care își închipuie că învârte lumea pe deget. Dar într-o noapte, cineva îi dă un brânci, iar șocul îi deschide urechile mai mult decât ar fi visat el vreodată.

    Regia: Nancy Meyers
    44 2
    6.4
  • The Border (1982)

    Granita

    Un politist de frontiera accepta sa se implice impreuna cu niste colegi in afaceri mai putin legale. Insa el este impresionat de o femeie careia, dupa ce incearca sa treaca granita si este prinsa, i se fura copilul pentru a fi vandut pe piata...

    Regia: Tony Richardson
    12 1
    6.4
  • Superman II (1980)

    De aceasta data, Superman are de neutralizat, pe langa Lex Luthor, care evadeaza din inchisoare, si 3 criminali inraiti, care nimeresc pe Pamant chiar de pe planeta sa natala, Krypton, in urma unei explozii nucleare ce ii elibereaza din Phantom Zone.

    Regia: Richard Lester
    32 1
    6.8
  • Superman acceptă să renunțe la puterile lui, pentru a se căsători cu Lois, fără să știe că trei criminali Kriptonieni, pe care chiar el i-a eliberat fără chibzuială, plănuiesc să cucerească Pământul.

    Regia: Richard Lester, Richard Donner
    5 0
    7.6
  • The Electric Horseman (1979)

    Călărețul electric

    Un film frumos, romantic, asa cum se faceau pe vremuri. Sonny Steele e un fost multiplu campion mondial de rodeo. Imbracat intr-un costum de cowboy, colinda tara in lung si-n lat facand publicitate cerealelor „Ranch Breakfast”.

    Regia: Sydney Pollack
    14 0
    6.4
  • Superman (1978)

    Povestea incepe pe supertehnologizata planeta Krypton, amenintata de ambitiile liderilor, din care cauza Jor-El isi trimite fiul pe Pamant, unde aterizeaza pe gheturile vesnice de la Polul Nord.

    Regia: Richard Donner
    80 3
    7.4
  • Mr. Billion (1977)

    Anthony Falcon este un miliardar. După moartea sa, el lasă intreaga avere nepotulului sau italian, Guido Falcone, un mecanic care dorește să fie cowboy. Pentru a obține moștenirea, el trebuie să ajungă în California.

    Regia: Jonathan Kaplan
    3 0
    5.4
  • Lenny (1974)

    Dustin Hoffman redă în mod magnific complexităţile şi contradicţiile caracterului schimbător al legendarului comedian Lenny Bruce. Alături de el o puteţi vedea pe Valerie Perrine.

    Regia: Bob Fosse
    3 1
    7.5
  • The Last American Hero (1973)

    Ultimul erou american

    Film inspirat din viata unui faimos pilot american de curse, care, dupa o adolescenta furtunoasa, isi concentreaza intreaga energie desavarsirii sale ca sportiv, ajungand unul dintre cei mai rapizi piloti de curse din istorie.

    Regia: Lamont Johnson
    3 0
    6.4
  • Slaughterhouse-Five (1972)

    Abatorul cinci

    Regizorul Hill reda cu atentie pe marele ecran obsesiva poveste a lui Kurt Vonnegut despre Pilgrim, supravietuitor al bombardarii din 1945 a Dresdei, care traieste simultan in trecut sub forma unui tanar prizonier de razboi american, in viitor sub...

    Regia: George Roy Hill
    7 0
    6.8