Filmele și serialele cu Vanessa Hudgens

  • Vanessa Hudgens

    Vanessa Hudgens

    35 de ani
    Data nașterii: 14.12.1988
    Locul nașterii: Salinas, California, USA
  • Entergalactic (2022)

    Regia: Fletcher Moules
    4 3
    7.3
  • În pragul aniversării a 30 de ani, un tânăr și promițător compozitor de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și viața stresantă ca artist în New York.

    Regia: Lin-Manuel Miranda
    9 2
    7.5
  • The Princess Switch 3 (2021)

    Un schimb regal 3

    Regia: Mike Rohl
    13 1
    5.5
  • My Little Pony: A New Generation (2021)

    My Little Pony: O nouă generație

    Equestria este dezbinată. Dar o eroină plină de optimism este convinsă că poneii tereștri, unicornii și pegașii trebuie să fie prieteni și jură că o va demonstra.

    Regia: Robert Cullen, José Luis Ucha, Mark Fattibene
    5 0
    6.8
  • The Princess Switch: Switched Again (2020)

    Un schimb regal: Schimbate iarăși

    Vor putea Stacy și Margaret să schimbe DIN NOU rolurile, astfel încât Margaret să poată petrece mai mult timp cu Kevin înainte de încoronare? Sau va reuși petrecăreața Fiona, noua sosie, să le strice planurile de sărbători?

    Regia: Mike Rohl
    24 3
    5.4
  • Bad Boys for Life (2020)

    Băieți răi pe viață

    Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

    Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
    398 41
    6.5
  • The Knight Before Christmas (2019)

    Cavalerul de dinainte de Crăciun

    Un cavaler medieval englez ajunge în mod inexplicabil în timpurile noastre, în perioada sărbătorilor de iarnă, și se îndrăgostește de o profesoară de liceu care nu mai spera să fie vreodată fericită într-o relație.

    Regia: Monika Mitchell
    44 7
    5.6
  • Polar (2019)

    Polar: Viforul morții

    Cel mai bun asasin din lume, Kaizerul Negru (Mads Mikkelsen), se retrage din activitate, iar fostul său angajator îl declară un pericol pentru firmă. Văzându-se obligat să reintre în acțiune, eroul înfruntă o armată de ucigași tineri și rapizi

    Regia: Jonas Åkerlund
    241 13
    6.3
  • Second Act (2018)

    A doua șansă

    Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, fiindu-i refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Însă, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate

    Regia: Peter Segal
    79 10
    5.8
  • Dog Days (2018)

    Zile de câine

    4 câini. 12 persoane. O poveste. O comedie emoționantă, Dog Days (2018) urmărește un grup de oameni interconectați din Los Angeles, care sunt aduși împreună de partenerii lor canini minunați.

    Regia: Ken Marino
    15 0
    6.2
  • The Princess Switch (2018)

    Un schimb regal

    O patisieră modestă din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că seamănă ca două gemene și fac un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia Crăciunului.

    Regia: Mike Rohl
    70 3
    6.1
  • Freaks of Nature (2015)

    Ciudățeniile naturii

    Vampirii, oamenii și zombii au trăit dintotdeauna în bună pace în orășelul Dillford, dr iată că un eveniment nefericit îi învrăjbește pe unii împotriva celorlalți.

    Regia: Robbie Pickering
    8 2
    5.9
  • Gimme Shelter (2013)

    Gimme Shelter este povestea unei adolescente (Vanessa Hudgens) rămasă gravidă, care este alungată de acasă de mama ei. Ea încearcă să îl găsească pe tatăl ei biologic (Brendan Fraser) pentru a-i cere ajutorul.

    Regia: Ron Krauss
    2 1
    6.4
  • The Frozen Ground (2013)

    Terenul înghețat

    Un agent al statului Alaska face un parteneriat cu o femeie care a izbutit să scape din mâinile criminalului în serie Robert Hansen pentru a reuși să-l aducă pe acesta în fața legii. Povestea se bazează pe un caz real

    Regia: Scott Walker
    29 2
    6.4