Filmele cu Verne Troyer

  • Verne Troyer

    Verne Troyer

    Data nașterii: 01.01.1969
    Decedat: 21.04.2018 (49 de ani)
  • Regia: John Paul Tremblay, Mike Smith, Gary Howsam
    2 0
    6.4
  • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

    Doctorul Parnassus

    Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

    Regia: Terry Gilliam
    15 1
    6.8
  • The Love Guru (2008)

    Gurul dragostei

    Pitka, un copil american abandonat la poarta unui ashram din India, este crescut de înțelepți. Ajuns la maturitate, Pitka se mută în S.U.A., visul său fiind să devină bogat și celebru în lumea spiritualității.

    Regia: Marco Schnabel
    7 0
    3.8
  • Postal (2007)

    Bun venit în paradis

    Povestea incepe cand Joe isi cauta de lucru cu disperare, dar are o iesire violenta in momentul in care se aliaza cu Uncle Dave. Prima lor lovitura o constituie jaful unui parc de distractii, dar ei afla ca talibanii planuiesc acelasi lucru. Acum...

    Regia: Uwe Boll
    5 0
    4.5
  • Acțiunea ne duce pentru început în 1950, când Austin Powers și Dr. Evil erau colegi de clasă și, bineînțeles, rivali... Revenind în zilele noastre, aflăm mai multe despre familia lui Austin Powers și încercările lui de a-l înfrânge pe Dr. Evil.

    Regia: Jay Roach
    17 1
    6.2
  • Bubble Boy (2001)

    Băiatul din bulă

    “Bubble Boy” este o comedie despre maturizare, care urmărește viața lui Jimmy Livingston, un tânăr care a trăit de când s-a născut într-un clopot de sticlă - o lume artificială creată cu cele mai bune intenții, dar complet exagerat de mama lui.

    Regia: Blair Hayes
    2 1
    5.7
  • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

    Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

    Dr. Evil descopera un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers. Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată.

    Regia: Jay Roach
    13 2
    6.6