Filmele și serialele cu Veronica Cartwright

  • Veronica Cartwright

    Veronica Cartwright

    74 de ani
    Data nașterii: 20.04.1949
    Locul nașterii: Bristol, England, UK
  • Limbo (2019)

    Regia: Mark Young
    1 0
    5.2
  • The Town That Dreaded Sundown (2014)

    Asasinul invizibil

    Jami și Corey, doi iubiți din Texarcana, se refugiază pentru un moment de intimitate într-o zonă împădurită a orașului. Sunt atacați de un bărbat mascat care îl ucide pe băiat. Fata reușește să scape cu viață, dar acesta e doar începutul.

    Regia: Alfonso Gomez-Rejon
    4 0
    5.6
  • InSight (2011)

    Kaitlyn, o asistentă medicală care îngrijește o victimă înjunghiată este accidental electrocutată de defibrilatorul care este utilizat pentru a salva viața femeii. Aproape imediat, Kaitlyn începe să experimenteze amintirile victimei. Ea se...

    Regia: Richard Gabai
    1 0
    4.8
  • Call of the Wild (2009)

    Chemarea străbunilor

    Aflata la bunicul ei in Montana, Ryann gaseste un pui de lup si vrea să il ia cu ea înapoi în Boston ca și animal de companie. Bunicul insa știe că locul animalului este în sălbăticie, unde va trebui până la urmă să se întoarcă.

    Regia: Richard Gabai
    4 0
    5.3
  • Eastwick (2009)

    Scenariul: Maggie Friedman
    1 1
    6.5
  • The Invasion (2007)

    Invazia

    The Invasion este povestea unei psihiatre care observă cum un virus se răspândeşte printre oameni, transformându-i in zombie periculoşi. Alături de colegul ei, ea porneşte în căutarea fiului ei, care ar putea reprezenta leacul acestei boli.

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    24 3
    5.9
  • O privire in spatele scenei la realizarea horror-ului castigator de Oscar...

    Regia: Michael Matessino
    1 0
    7.3
  • The Rat Pack (1998)

    Intre anii '50 – '60, Frank Sinatra a fost capul unei bande scandaloase, „Rat Pack". El, impreuna cu Dean Martin și alții lucrau si cantau impreuna. Filmul portretizeaza relatia lor dar si cu clanul Kennedy, Marilyn Monroe, Sam Giancano, FBI.

    Regia: Rob Cohen
    3 0
    6.6
  • Regia: Mick Garris
    4 0
    4.8
  • Candyman: Farewell to the Flesh (1995)

    Intoarcerea lui Candyman

    Candyman e un om cu o mana care apare atunci cand ii rostesti numele de cinci ori in fata unei oglinzi. Candyman se muta in New Orleans si incepe un lant de crime oribile. De aceasta data urmareste o profesoara al carei tata a fost tot o victima...

    Regia: Bill Condon
    7 2
    5.2
  • Man Trouble (1992)

    Când bărbații nu-ți dau pace

    Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut.

    Regia: Bob Rafelson
    9 1
    4.7
  • The Witches of Eastwick (1987)

    Vrăjitoarele din Eastwick

    Alex, Jane și Suki sunt trei femei plictisite din New England care viseaza la un bărbat misterios care să le satisfacă toate dorințele. Daryl Van Horne, un individ putred de bogat, se mută în oraș - și corespunde perfect speranțelor celor trei

    Regia: George Miller
    15 0
    6.5
  • Flight of the Navigator (1986)

    Zborul navigatorului

    David, in varsta de 12 ani, cade intr-o groapa si dispare de sub ochii fratelui sau de 8 ani. Dupa cateva minute, el reuseste sa iasa si se duce acasa. Dar acolo sta altcineva!

    Regia: Randal Kleiser
    15 0
    6.9
  • The Right Stuff (1983)

    Cursa spațială

    Ecranizare a romanului cu același nume, The Right Stuff spune povestea antrenamentelor piloților astronauți ale căror întregi vieți sunt secrete de stat. Pentru prima oară, capsulele americane nu mai sunt populate cu cimpanzei, ci cu oameni.

    Regia: Philip Kaufman
    Oscar-uri: x 4
    20 0
    7.8
  • Alien (1979)

    Nava Nostromo interceptează un mesaj SOS, îşi modifică traiectoria şi descoperă epava unei nave care adăposteşte nişte paraziţi misterioşi. Atunci când aceştia atacă un membru al echipajului, misterul abia începe. De acum, nimic nu va mai fi la fel.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    163 3
    8.5