Filmele cu Victor Lanoux

  • Victor Lanoux

    Victor Lanoux

    Data nașterii: 18.06.1936
    Decedat: 04.05.2017 (80 de ani)
  • Henri Sauveur, un veterinar în vârsta de cincizeci de ani, este hărțuit de părinți, prieteni și colegii de muncă. El pleacă cu Louise în Normandia pentru a trăi dragostea perfectă. Dar, din nou, capcanele par să-l aștepte.

    Regia: Yves Robert
    0 0
    5.4
  • Scene of the Crime (1986)

    Scena crimei

    Thomas este un adolescent care suferă din cauza divorțului părinților și este impresionat de o plimbare la țară pe care o face împreună cu Martin, un condamnat care reușise să evadeze.

    Regia: André Téchiné
    0 0
    6.4
  • După un divorț complicat, un scriitor aspirant pleacă în vacanță pe Coasta de Azur, unde decide să investigheze o serie de incidente misterioase.

    Regia: Boramy Tioulong
    3 0
    5.6
  • Stephane (Victor Lanoux) este primarul unui sat mic. El este, de asemenea, directorul tăbăcăriei care oferă locuitorilor de lucru. Într-un acces de furie, el își ucide soția (Edith Scob). Un judecător (Jean Carmet) încearcă să-i demonstreze...

    Regia: Étienne Périer
    0 0
    6.4
  • The Escape (1978)

    Evadare buclucașă

    Jean Phillipe Duroc (Pierre Richard) este avocat și a primit cazul unui criminal periculos care este condamnat la moarte. El speră să obțină o pedeapsă mai blândă, numai că atunci când îl vizitează pe Martial Gaulard (Victor Lanoux) la închisoare,...

    Regia: Gérard Oury
    6 1
    6.4
  • We Will All Meet in Paradise (1977)

    Vom ajunge cu toții în Paradis

    Etienne, Daniel, Simon si Bouly - patru prieteni inseparabili - se lanseaza in achizitionarea unei case la tara. Desi viata sentimentala a fiecaruia dintre ei se complica vazand cu ochii, prietenia lor le da forta sa depaseasca toate obstacolele.

    Regia: Yves Robert
    0 0
    6.9
  • Pardon Mon Affaire (1976)

    Dragoste la înălțime

    Filmul este o comedie despre fidelitatea partenerilor de cuplu. Patru prieteni casatoriti se intalnesc frecvent si se ajuta reciproc pentru a le ascunde sotiilor aventurile extraconjugale.

    Regia: Yves Robert
    2 0
    7.0
  • A Woman at Her Window (1976)

    O femeie la fereastră

    Regia: Pierre Granier-Deferre
    6 0
    6.1
  • The French Detective (1975)

    Adio, detectivule

    In cursul unei campanii electorale, sunt asasinati un lipitor de afise si un politist. Inspectorul Lefevre si seful sau, comisarul Verjeat, il descopera pe criminal in persoana unui angajat al importantului om politic Lardatte.

    Regia: Pierre Granier-Deferre
    4 1
    6.9
  • I Don't Know Much, But I'll Say Everything (1973)

    Nu stiu nimic, dar spun tot

    În această comedie, Pierre este fiul iubitor de pace al unui vânzător de arme. Încercările lui de-a dreptul puerile de a ajuta oamenii generează de fiecare dată haos.

    Regia: Pierre Richard
    2 0
    5.6
  • Two Men in Town (1973)

    Doi oameni în oraș

    Eliberat din inchisoare, Gino, un vechi hot, este supravegheat de inspectorul pensionar Cazeneuve, care incearca sa-l ajute sa se integreze in viata obisnuita. Dar un alt politist il hartuieste pe Gino, fortandu-l sa ia decizii necugetate.

    Regia: José Giovanni
    22 0
    7.3