Filmele cu Victor Wong

  • Victor Wong

    Victor Wong

    Data nașterii: 30.07.1927
    Decedat: 12.09.2001 (74 de ani)
  • Seven Years in Tibet (1997)

    Șapte ani în Tibet

    Harrer e un spirit dornic de aventură, dornic de a încerca cele mai puternice senzații. Dorința de cucerire a muntelui Himalaya îl fac să uite de tot ceea ce lasă în urmă. Nu bănuiește însă că, odată ajuns la capătul lumii, călătoria lui abia începe.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    41 0
    7.1
  • 3 Ninjas: Knuckle Up (1995)

    Ninja în vacanță

    Cei trei frati maestri in arte martiale, Rocky, Colt si TumTum, se intorc cu noi aventuri palpitante. De aceasta data ei trebuie sa indeparteze un morman de deseuri toxice, pentru a salva un trib indian si pe bunul lor prieten, Joe.

    Regia: Shin Sang-ok
    10 0
    4.3
  • 3 Ninjas Kick Back (1994)

    Cei trei Ninja lovesc din nou

    Cei trei Ninja, Rocky, Colt si Tum Tum, au o misiune foarte importanta: ei trebuie sa-si ajute echipa de baseball, Dragonii, sa joace impotriva rivalilor lor, Mustangii, si sa-i invinga.

    Regia: Charlie Ganis
    7 0
    4.6
  • The Joy Luck Club (1993)

    Clubul Joy Luck

    Patru femei chineze, care au emigrat in SUA, se straduiesc sa creeze o punte peste prapastia care se iveste intre generatii. Ele incearca sa isi invete fiicele, depanand povesti despre cultura si traditiile chineze...

    Regia: Wayne Wang
    3 0
    7.7
  • 3 Ninjas (1992)

    Cei trei ninja

    Trei tineri, fiii unui agent FBI si nepotii unui maestru in arte martiale, sunt rapiti de un traficant de arme. La randul lor practicanti de arte martiale, tinerii isi folosesc toate abilitatile, dar cu traficantii nu e de glumit...

    Regia: Jon Turteltaub
    13 1
    5.3
  • Mystery Date (1991)

    Întâlnire misterioasă

    Tom visează la o întâlnire cu blonda de vizavi. Norocul îi surâde când fratele lui îi împrumută maşina şi nişte bani pentru a putea s-o scoată pe fată în oraş. Ceea ce trebuia să fie o noapte frumoasă, se transformă, însă, într-una de coşmar.

    Regia: Jonathan Wacks
    6 0
    6.0
  • Regia: Wayne Wang
    1 0
    6.3
  • Tremors (1990)

    Tremors, creaturi ucigașe

    Kevin Bacon si Fred Ward sunt doi barbati indemanatici, locuitori ai unui orasel numit Perfection. Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase.

    Regia: Ron Underwood
    22 0
    7.2
  • Prince of Darkness (1987)

    Prințul întunericului

    Un secret sinistru este ascuns într-o pivniță a unei biserici abandonate din Los Angeles. Odată cu moartea unui preot dintr-o sectă misterioasă, un alt preot deschide ușa pivniței și descoperă o cuvă conținând un lichid verde. Preotul contactează...

    Regia: John Carpenter
    8 0
    6.7
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Glendon este un vânător de comori care caută o ieşire cât mai rapidă din China. Gloria este o soră medicală misionară care caută puterea vindecătoare a opiumului. Soarta îi aruncă alături într-o misiune agitată de căutare de droguri furate.

    Regia: Jim Goddard
    0 2
    3.3
  • Big Trouble in Little China (1986)

    Beleaua mare în China mică

    Kurt Russell joacă un sofer de camion dur, a carui viata monotona pe sosele ia brusc o întorsatura supranaturala cand prietena logodnicei sale e rapita. Grabindu-se sa o salveze ajunge într-o lume plina de fapturi bizare.

    Regia: John Carpenter
    23 2
    7.2
  • The Golden Child (1986)

    Copilul auriu

    Murphy proneste intr-o misiunie grea pentru a-l salva pe Copilul de Aur, un tanar cu puteri mistice care a fost rapit de un cult ce venereaza diavolul. Trece printr-un adevarat iad si traverseaza Tibetul pentru a intra in posesia unui pumnal sacru.

    Regia: Michael Ritchie
    13 1
    6.0
  • Year of the Dragon (1985)

    Anul dragonului

    Folosind acte de o violenţă nemaiîntâlnită până atunci, tânărul Joey Tay devine şeful mafiei chineze din New York, şi liderul de necontestat al comunităţii chineze. El intră în conflict cu Stanley (Mickey Rourke), cel mai decorat poliţist.

    Regia: Michael Cimino
    18 0
    6.8