Filmele și serialele cu Vin Diesel

  • Vin Diesel

    Vin Diesel

    56 de ani
    Data nașterii: 18.07.1967
    Locul nașterii: Alameda County, California, USA
  • Fast X (2023)

    Furios și iute X

    De-a lungul multor misiuni și împotriva unor șanse imposibile, Dom Toretto și familia sa au depășit fiecare inamic din calea lor. Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată: o amenințare terifiantă care iese...

    Regia: Louis Leterrier, Justin Lin
    248 31
    5.8
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

    Gardienii galaxiei: Volumul 3

    Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce foarte probabil la...

    Regia: James Gunn
    207 19
    7.9
  • F9: The Fast Saga (2021)

    Furios și iute 9

    Dom duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său deși pericolul planează asupra orizontului lor pașnic. Amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

    Regia: Justin Lin
    296 32
    5.2
  • Bloodshot (2020)

    Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești.

    Regia: Dave Wilson
    363 46
    5.7
  • Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

    Gardienii Galaxiei Vol. 2

    Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

    Regia: James Gunn
    465 41
    7.6
  • The Fate of the Furious (2017)

    Furios și Iute 8

    În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

    Regia: F. Gary Gray
    446 45
    6.6
  • xXx: Return of Xander Cage (2017)

    Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

    Când mai mulți mercenari fură o armă hi-tech, lumea are nevoie de spionul Xander Cage. Recrutat din nou, Xander conduce o echipă de oameni dependenți de adrenalină ca să salveze planeta.

    Regia: D. J. Caruso
    326 48
    5.2
  • Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

    Lungul drum al lui Billy Lynn

    Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

    Regia: Ang Lee
    18 7
    6.2
  • The Last Witch Hunter (2015)

    Ultimul vânător de vrăjitoare

    Ultimul vânător de vrăjitoare luptă împotriva lor, într-un New York al zilelor noastre

    Regia: Breck Eisner
    93 5
    5.9
  • Fast & Furious 7 (2015)

    Furios și iute 7

    Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață

    Regia: James Wan
    125 2
    7.1
  • Guardians of the Galaxy (2014)

    Gardienii galaxiei

    Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase.

    Regia: James Gunn
    218 3
    8.0
  • Regia: Bonner Bellew
    2 0
    6.1
  • Riddick (2013)

    Trădat de propriii semeni și lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supraviețuire și devine mai puternic și mai periculos decât oricând. Curând, vânători de recompense vor porni în căutarea lui Riddick.

    Regia: David Twohy
    95 0
    6.4