Filmele și serialele cu Vince Vaughn

  • Vince Vaughn

    Vince Vaughn

    54 de ani
    Data nașterii: 28.03.1970
    Locul nașterii: Minneapolis, Minnesota, USA
  • Freaky (2020)

    Înspăimântător

    După ce între ea și un criminal dement se întâmplă un șocant schimb de corpuri, tânăra Millie descoperă că are 24 de ore la dispoziție înainte ca schimbarea să devină ireversibilă.

    Regia: Christopher Landon
    62 17
    6.3
  • Arkansas (2020)

    Regia: Clark Duke
    63 21
    6.0
  • Regia: Benedict Andrews
    14 3
    6.0
  • Fighting with My Family (2019)

    Luptând cu familia mea

    Filmul este bazat pe incredibila poveste a superstarului WWE Paige. Născută într-o familie de wrestleri, este decisa să lupte pentru familia ei și să arate că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

    Regia: Stephen Merchant
    67 13
    7.1
  • Dragged Across Concrete (2018)

    De cealaltă parte a justiției

    După ce în presă apare un video cu un abuz de putere, polițiștii Brett și Anthony sunt suspendați. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

    Regia: S. Craig Zahler
    173 29
    6.9
  • Brawl in Cell Block 99 (2017)

    Celula 99

    Bradley Thomas, un fost boxeur, își pierde locul de muncă ca mecanic auto, iar căsnicia sa este pe cale să se destrame. În fața acestei răscruci, Bradley se hotărăște să-și salveze mariajul, revenind la câștigurile din distribuirea drogurilor.

    Regia: S. Craig Zahler
    145 24
    7.1
  • Term Life (2016)

    Timp limită

    Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.

    Regia: Peter Billingsley
    24 2
    5.6
  • Unfinished Business (2015)

    Afacere neterminată

    Un proprietar muncitor al unei afaceri mici și cei doi asociați ai săi călătoresc în Europa pentru a încheia cea mai importantă afacere din viața lor. Dar, ceea ce începe ca o călătorie de afaceri de rutină, o ia razna

    Regia: Ken Scott
    3 2
    5.4
  • True Detective (2014)

    Detectivii din California

    Serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale îi vedem pe Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

    Scenariul: Nic Pizzolatto, Issa López
    325 16
    8.9
  • A Case of You (2013)

    Profilul perfect

    În fiecare zi, Sam se oprește la o cafenea unde zăbovește pentru a o admira pe Birdie. Refuzat de tânără, Sam își creează o identitate online și se descrie ca fiind înalt, atletic și aventuros. Curând, Birdie se îndrăgostește de acest "personaj".

    Regia: Kat Coiro
    6 3
    5.6
  • Delivery Man (2013)

    Tată fără număr

    Viaţa lui David e dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a colaborat în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost

    Regia: Ken Scott
    7 1
    6.3
  • The Internship (2013)

    Stagiarii

    Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

    Regia: Shawn Levy
    15 1
    6.3
  • Lay the Favorite (2012)

    Jucătoarea

    Povestea lui Beth (Rebecca Hall), o tânără de vreo 30 de ani care ajunge la Las Vegas, unde îl impresionează pe Dink (Willis), un parior profesionist. Beth și Dink vor lua casele de pariuri pe nepregătite.

    Regia: Stephen Frears
    6 1
    4.8
  • The Watch (2012)

    Extra pază-n cartier

    Patru prieteni din liniștitele suburbii ale unui oraș american au o idee grozavă: ce-ar fi să formeze un fel de poliție comunitară? Doar că cei patru vor descoperi curând că orășelul lor a fost invadat de extratereștrii deghizați în oameni obișnuiți.

    Regia: Akiva Schaffer
    18 2
    5.7
  • The Dilemma (2011)

    Cum s-o dai să fie bine?

    Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

    Regia: Ron Howard
    7 0
    5.3