Filmele cu Vincent Gallo

  • Vincent Gallo

    Vincent Gallo

    63 de ani
    Data nașterii: 11.04.1961
    Locul nașterii: Buffalo - New York - USA
  • Shut In (2022)

    Când o tânără mamă este baricadată într-o cămară de fostul ei iubit abuziv, ea trebuie să-și folosească ingeniozitatea pentru a-și proteja copiii de pericolul care îi așteaptă, încercând în același timp să găsească o cale de ieșire.

    Regia: D. J. Caruso
    34 3
    5.8
  • Loosies (2011)

    Iubirea nu-i o crimă!

    Filmul prezinta povestea unui tanar, hot marunt de buzunare de prin metroul New York-ului caruia ii placea sa-si traiasca viata la maxim. El ajunge sa fie confruntat de o femeie cu care avusese o aventura de o noapte.

    Regia: Michael Corrente
    7 0
    6.1
  • Capturat în Afganistan, Mohammed e dus într-un centru de detenție secret din Europa. După ce vehiculul cu care este escortat face accident, bărbatul se vede liber, singur într-o pădure înzăpezită, la mii de kilometri distanța de deșertul cunoscut lui

    Regia: Jerzy Skolimowski
    5 1
    6.1
  • Metropia (2009)

    Regia: Tarik Saleh
    4 0
    6.2
  • Tetro (2009)

    Un tînăr ajunge în Buenos Aires pentru a-l căuta pe fratele său, dispărut de zece ani. Familia a emigrat din Italia în Argentina, dar, după imensul succes în cariera muzicală al tatălui lor, un apreciat dirijor, s-au mutat cu toţii la New York....

    Regia: Francis Ford Coppola
    0 0
    6.8
  • Moscow Zero (2006)

    Poarta spre iad

    În Moscova, preotul Owen angajează o echipă care să-l conducă prin subteran în căutarea lui Serghei care a dispărut în timp ce cerceta legendele despre existența demonilor și a unei intrări secrete în iad aflată în catacombele orașului.

    Regia: María Lidón
    0 0
    3.0
  • The Brown Bunny (2003)

    Iepurașul cafeniu

    Bud Clay, motociclist, pilot de Formula 2, aflat în plin sezon al competiţiilor, încearcă din răsputeri să o uite pe Daly, unica femeie pe care a iubit-o până atunci.

    Regia: Vincent Gallo
    6 0
    4.9
  • Regia: Claire Denis
    5 1
    5.9
  • Hide and Seek (2000)

    Obsesie Fatală

    Un cuplu disperat din cauza ca nu avea copii, hotarasc sa rapeasca o femeie insarcinata. Alegerea femeii a fost insa una total nepotrivita pentru ca aceasta, Anne (Daryll Hannah) se dovedeste a fi o femeie extrem de puternica hotarata sa lupte...

    Regia: Sidney J. Furie
    1 0
    5.3
  • Buffalo '66 (1998)

    Buffalo 66

    După 5 ani de închisoare, Billy se află din nou în libertate. El o răpește pe Layla, o adolescentă, și pleacă împreună cu ea în vizită la părinții săi. În fața acestora, el o prezintă pe fată ca fiind viitoarea lui nevastă.

    Regia: Vincent Gallo
    8 3
    7.4
  • The Funeral (1996)

    Funeralii

    In anii 30, doi frati mafioti, Ray Tempio si Chez Tempio, sunt profund afectati de uciderea fratelui lor cel mic. Desi sotia incearca sa-l opreasca, constienta de urmarile sangeroase, Ray declanseaza o dramatica infruntare cu banda adversa.

    Regia: Abel Ferrara
    2 0
    6.6
  • Arizona Dream (1993)

    Johnny Depp este Axel, un tânăr din New York, care pretinde că are abilitatea de a înțelege peștii. Într-o noapte, el este vizitat de fratele său, care îi spune că unchiul său vrea ca el să-i fie cavaler de onoare la nuntă, în Arizona.

    Regia: Emir Kusturica
    21 1
    7.2