Filmele și serialele cu Vincent Laresca

  • Vincent Laresca

    Vincent Laresca

    50 de ani
    Data nașterii: 21.01.1974
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Shades of Blue (2016)

    Nuanțe de albastru

    Scenariul: Adi Hasak
    198 1
    7.0
  • Runner Runner (2013)

    Joc riscant

    În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare.

    Regia: Brad Furman
    17 1
    5.6
  • Unthinkable (2010)

    De neimaginat

    Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

    Regia: Gregor Jordan
    25 1
    7.0
  • Who Killed Hector Lavoe? (2006)

    Cântărețul de salsa

    Recunoscut drept unul dintre cei mai mari interpreti lation-americani, Lavoe a avut viata marcata de dragoste, suferinta, bucurie, mandrie si glorie. A stiut întotdeauna sa fascineze publicul prin crearea unei legaturi sufletesti cu fanii sai.

    Regia: Leon Ichaso
    2 0
    5.5
  • .45 (2006)

    Calibru 45

    Kate și prietenul ei brutal, Big Al, vând arme pe străzile New York-ului. Ea este inteligentă, elegantă și încrezătoare în sine, dar toate calitățile ei devin inutile când Al, într-un moment de furie și gelozie, o bate. Trei prietene o susțin...

    Regia: Gary Lennon
    7 1
    5.5
  • Lords of Dogtown (2005)

    Lorzii din Dogtown

    LORDS OF DOGTOWN infatisaza povestea adevarata a trei surferi adolescenti care practica acest sport pe plajele din Venice, California si care duc skateboard-ul la extrem, schimband astfel lumea sporturilor pentru totdeauna.

    Regia: Catherine Hardwicke
    3 0
    7.1
  • Hard Cash (2002)

    Bani gheață

    Thomas Taylor (Christian Slater) e un hot care face un an de puscarie, dupa ce e prins asupra faptului. Intors acasa, el incearca sa dea o noua lovitura, dar reuseste sa fure niste bani marcati, folositi de FBI pentru diverse operatiuni. Ceea ce...

    Regia: Predrag Antonijević
    6 2
    4.5
  • Empire (2002)

    Imperiul

    In momentul în care află că soția sa este însărcinată, un traficant de droguri încearcă să părasească grupul pe care–l conducea pentru a începe o viață nouă.

    Regia: Franc. Reyes
    9 0
    5.9
  • Forever Mine (1999)

    Fidelitate

    New York... Doua povesti... 14 ani distanta intre ele... Manuel Esquema, un bancher cunoscut in toata lumea, pleaca la Miami sa ajute un politician sa negocieze cu Departamentul de Justitie. Cu cativa ani inainte, Manuel, cabanier la un hotel de...

    Regia: Paul Schrader
    0 0
    5.3
  • Flawless (1999)

    Doi oameni perfecți

    Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    6.4
  • Music from Another Room (1998)

    Muzică din altă cameră

    Aflat în vizită la familia Swan, doctorul Hank trebuie să facă față unei urgențe: doamna Swan naște pe neașteptate. Este o naștere dificilă, iar Hank este asistat de fiului său de doar 5 ani, Danny, care va face o promisiune imediat după naștere

    Regia: Charlie Peters
    2 0
    6.3
  • The Substitute (1996)

    Regii distrugatori

    Regia: Robert Mandel
    0 0
    6.0
  • Money Train (1995)

    Trenul cu bani

    Charlie şi John, doi poliţişti, unul alb şi unul negru, au crescut ca fraţii la propriu. Una dintre îndatoririle lor e să păzească trenul cu bani care, ce se îndrepta direct spre banca rezervelor federale. În glumă, cei doi se gândesc la jaf.

    Regia: Joseph Ruben
    28 0
    5.7
  • Bad Lieutenant (1992)

    Un politist corupt

    Un locotenent de politie (Harvey Keitel) este interesat sa isi satisfaca propriile-i vicii, in detrimentul investigatiilor pe care ar trebui sa le faca. El a acumulat o datorie imensa la pariuri si continua sa dubleze miza, in speranta ca va...

    Regia: Abel Ferrara
    15 1
    7.0
  • Juice (1992)

    Patru prieteni sunt la limita de a fi în afara legii, până când vine acel moment când îşi iau inima în dinţi şi o iau de-a dreptul la fugă.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    4 2
    7.0