Filmele cu Vincent Schiavelli

  • Vincent Schiavelli

    Vincent Schiavelli

    Data nașterii: 10.11.1948
    Decedat: 25.12.2005 (57 de ani)
  • Golden Door (2006)

    Lumea nouă

    Nuovomondo vorbește despre imigranții italieni din SUA la începutul secolului XX, dar vorbește și despre imigrația/emigrația de azi care încă este o problemă fierbinte.

    Regia: Emanuele Crialese
    5 0
    6.8
  • Ferrari (2003)

    Ferrari Enzo

    A debutat ca sofer de curse la inceputul anilor 1900 ca sa devina un membru important al companiei Alfa Romeo. Enzo Ferrari a revolutionat lumea masinilor sport, cu modelele care ii poarta numele. Aceasta ecranizare spune povestea vietii lui.

    Regia: Carlo Carlei
    6 1
    7.0
  • Baadasssss! (2003)

    Răzbunarea lui Sweetback

    Mario Van Peebles aduce un omagiu foarte amuzant filmului de referinta al tatalui sau Melvin, „The Sweet Sweetback’s Baadassss Song". Comedia este despre Melvin care incearca sa stranga fonduri pentru un film de actiune cu negri.

    Regia: Mario Van Peebles
    1 0
    7.3
  • Death to Smoochy (2002)

    Ucideți-l pe Smoochy

    Randolph Smiley este gazda unui show TV pentru copii, care este concediat si se trezeste pe strazi, in timp ce rivalul sau Sheldon Mopes se afla pe culmea succesului.

    Regia: Danny DeVito
    6 0
    6.3
  • Snow White: The Fairest of Them All (2001)

    Albă ca Zăpada

    Albă ca Zăpada e frumoasa fiică vitregă a unei regine rele care pune să fie ucisă, pentru ca regina să rămână cea mai frumoasă din țară. Dar fata fuge într-o pădure sumbră, unde șapte pitici vor încerca, fără succes însă, s-o ferească de ura reginei.

    Regia: Caroline Thompson
    5 0
    5.7
  • Inferno (1999)

    Zăpușeala deșertului

    In drum spre locul unde s-a hotarat sa-si traiasca ultimele clipe, Eddie Lomax trece cu motocicleta printr-un orasel in care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie e atacat de o banda de batausi care ii fura motocicleta.

    Regia: John G. Avildsen
    38 0
    5.1
  • Casper Meets Wendy (1998)

    Casper o intalneste pe Wendy

    Desi Casper (vocea: Jeremy Foley) si Wendy (Hillary Duff) stiu ca fantomele si vrajitoarele nu se înteleg prea bine, descopera ca ei doi sunt spirite înfratite! Un varcolac malefic, pe nume Spellman (George Hamilton) se hotaraste sa îi distrugă.

    Regia: Sean McNamara
    2 1
    5.3
  • The People vs. Larry Flynt (1997)

    Scandalul Larry Flynt

    Filmul redă povestea lui Larry Flynt, americanul care a fondat revista pentru adulți "Hustler", o apariție ce ignoră moralitatea societății și nu ține cont de niciun tabu.

    Regia: Miloš Forman
    11 0
    7.3
  • Tomorrow Never Dies (1997)

    007 și Imperiul Zilei de Mâine

    Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi.

    Regia: Roger Spottiswoode
    65 1
    6.5
  • Two Much (1995)

    Regia: Fernando Trueba
    10 0
    5.4
  • 3 Ninjas: Knuckle Up (1995)

    Ninja în vacanță

    Cei trei frati maestri in arte martiale, Rocky, Colt si TumTum, se intorc cu noi aventuri palpitante. De aceasta data ei trebuie sa indeparteze un morman de deseuri toxice, pentru a salva un trib indian si pe bunul lor prieten, Joe.

    Regia: Shin Sang-ok
    10 0
    4.3
  • Miracle Beach (1992)

    Scena acestei comedii romantice este coasta Californiei. Scotty McKay trăiește cele mai rele clipe ale vieții sale când se întâlnește cu un duh singuratic care îi aduce bogăție, putere și iubirea adevărată. Căci miracolele există!

    Regia: Skott Snider
    6 1
    5.5
  • Batman Returns (1992)

    Batman se întoarce

    Batman (Michael Keaton) are de înfruntat de această dată, pe lângă armata de răufăcători a Pinguinului (Danny DeVito), și avansurile unei diabolice femei-pisică (Michelle Pfeiffer), hotărâtă să-l distrugă pe eroul înaripat al orașului Gotham.

    Regia: Tim Burton
    35 1
    7.1
  • Fast Times at Ridgemont High (1982)

    Colegiul Ridgemont

    O extraordinara comedie despre viata tinerilor din anii '80. Jeff Spicoli este un tanar care merge la surf in fiecare dimineata si fumeaza marijuana, considerand ca scoala este neinteresanta pentru el. Situatiile hazlii nu intarzie sa apara.

    Regia: Amy Heckerling
    15 1
    7.1
  • Taking Off (1971)

    Desprinderea

    Satira putin cam incarcata a raporturilor dintre parinti si copii, in America razboiului din Vietnam si a contestarii.

    Regia: Miloš Forman
    3 0
    7.4