Filmele cu Vishal Malhotra

  • Vishal Malhotra

    Vishal Malhotra

    42 de ani
    Data nașterii: 22.07.1981
    Locul nașterii: Mumbai, Maharashtra, India
  • 1920 London (2016)

    Londra - 1920

    Shivangi locuiește fericită împreună cu soțul ei, Veer. Într-o zi, văzând comportamentul straniu al lui Veer, Shivangi descoperă că un spirit malefic i-a posedat soțul.

    Regia: Dharmendra Suresh Desai
    1 0
    4.1
  • Anjaana Anjaani (2010)

    Necunoscuta

    Povestea Kiarei (Priyanka Chopra), stabilita in San Francisco, si a lui Aakash, un barbat din New York. Aakash trebuie sa returneze un imprumut de 12 milioane dolari. Sinuciderea e unica optiune pentru el. In acel moment, el o intalneste pe Kiara.

    Regia: Siddharth Anand
    2 0
    5.7
  • Arjun este un tânăr obsedat de jocurile de cărți. Intâlnirea cu Zoya îi dă un motiv pentru schimbarea propriei vieți, însă lupta dintre dragostea pentru Zoya și obsesia pentru jocuri nu va înceta până ce Arjun nu va face alegerea finală...

    Regia: Kunal Deshmukh
    0 0
    6.9
  • Fate Connection (2008)

    Oracol

    Regia: Aziz Mirza
    0 0
    5.3
  • O fata pe nume Sophia (Urvashi Sharma), din clasa de mijloc a societatii, intalneste un baiat, Karan (Bobby Deol), care face parte din inalta societate. Sophia se indragosteste de Karan si se logodeste cu el. Apoi apare Vicky (Akshaye Khanna),...

    Regia: Abbas Alibhai Burmawalla, Mustan Alibhai Burmawalla
    0 0
    5.4
  • Kaal (2005)

    Lecția de supraviețuire

    Un horror bollywoodian cu actiunea plasata intr-o zona fictiva numita „Orbit Park”. Pe teritoriul acestui parc au loc incidente ce sunt puse pe seama tigrilor. Ivindu-se ocazia de a face cercetari, un jurnalist de la National Geographic pleacă acolo.

    Regia: Soham Shah
    1 0
    4.7