Filmele și serialele cu Wade Williams

  • Wade Williams

    Wade Williams

    62 de ani
    Data nașterii: 24.12.1961
    Locul nașterii: Tulsa - Oklahoma - USA
  • Regia: Christian Camargo
    43 9
    4.4
  • The Darkest Minds (2018)

    Minți primejdioase

    După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, reușeste să scape din tabăra in care fusese trimisa.

    Regia: Jennifer Yuh Nelson
    131 12
    5.7
  • Gangster Squad (2013)

    Elita gangsterilor

    O cronică a luptei Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor '40 şi '50.

    Regia: Ruben Fleischer
    51 0
    6.7
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013)

    Batman: Întoarcerea Cavalerului Negru, Partea 2

    Batmanrevine după o absență de 10 ani. Autoritățile din Gotham doresc să-l aresteze. Un vechi dușman vrea o revansa. Federalii il doresc pe "Omul de Mâine"pentru a-l opri pe Batman.

    Regia: Jay Oliva
    14 1
    8.3
  • Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)

    Batman: Cavalerul întunecat se întoarce, Partea 1

    Batman nu a mai fost zărit de un deceniu și un nou val de răufăcători se năpustește asupra orașului Gotham. La 55 de ani, Batman iși pune din nou masca și pelerina, dar mai are eroul ce-i trebuie pentru a ține piept criminalilor acestei noi ere?

    Regia: Jay Oliva
    19 2
    7.9
  • The Good Doctor (2011)

    Doctorul bun

    Martin Blake este un englez aflat în primul an de rezidențiat, care este repartizat la un spital din California și vrea să-i impresioneze pe șeful rezidenților Waylans, pe asistenta medicală Theresa și pe colegul Dan. Ambițios, anxios și...

    Regia: Lance Daly
    9 0
    5.5
  • Batman: Under the Red Hood (2010)

    Batman: Sub gluga roșie

    Regia: Brandon Vietti
    11 0
    8.0
  • Flicka (2006)

    Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman.

    Regia: Michael Mayer
    8 0
    6.0
  • Prison Break (2005)

    Evadarea din pușcărie

    Serialul prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeași închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

    Scenariul: Paul T. Scheuring
    122 5
    8.3
  • American Crime (2004)

    Crima in stil american

    O tanara merge noaptea sa inoate, dar sfarseste prin a muri. Jesse (Rachael Leugh Cook), o prezentatoare de stiri descopera o caseta video cu aceasta tanara care este urmarita permanent. Jesse, impreuna cu producatoarea ei de stiri Jane...

    Regia: Dan Mintz
    0 0
    4.4
  • Ken Park (2002)

    Regia: Larry Clark, Edward Lachman
    9 2
    5.8
  • Bark! (2002)

    La veterinar

    In urma unei depresii, o femeie alege, mai mult sau mai putin constient, sa devina... caine. Surprinzator, adopta extrem de repede intregul comportament al simpaticilor patrupezi. Desi socat, sotul ei se gandeste sa ceara ajutor abia cand vecinii...

    Regia: Kasia Adamik
    0 0
    4.9
  • K-911 (1999)

    Partenerul meu tăcut

    Dooley si cainele lui Jerry formeaza o simpatica si eficienta echipa de politisti, chiar daca Dooley nu mai e tanar. Sefii lor considera ca echipa trebuie intinerita si ii obliga sa se alature tinerei Welles si bine instruitului sau doberman Zeus.

    Regia: Charlie Ganis
    18 0
    5.6
  • Candyman se intoarce pentru a incerca sa o convinga pe femeia pe care a lasat-o in urma sa i se alature. Pentru a reusi sa o aduca de partea lui, Candyman incepe sa-i omoare cu sange rece toti prietenii incercand astfel sa o lase singura pe lume,...

    Regia: Turi Meyer
    4 0
    3.9