Filmele cu Walter Chiari

  • Walter Chiari

    Walter Chiari

    Data nașterii: 08.03.1924
    Decedat: 20.12.1991 (67 de ani)
  • The Valachi Papers (1972)

    Secretele mafiei

    1962. Mafiotul Valachi se afla intr-o inchisoare din Atlanta, Georgia, unde executa o condamnare de 15 ani. Agentul FBI, care a condus cazul sau, il convinge sa-l dea in vilag pe Vito Genovese, un periculos mafiot.

    Regia: Terence Young
    12 2
    6.4
  • Buna desfasurare a unei celebre curse automobilistice este intrerupta de o serie nesfarsita de intamplari comice si povesti sentimentale. Spumoasa comedie se concentreaza pe cursa automobilistica anuala din Monte Carlo.

    Regia: Ken Annakin, Sam Itzkovitch
    2 0
    6.1
  • Me, Me, Me... and the Others (1966)

    Eu, eu… și ceilalți

    Sandro este un jurnalist celebru care are ideea realizării unui sondaj de opinie pe tema egoismului uman. Fiecare persoană pe care el o întâlnește, chiar și soția lui, Titta (Gina Lollobrigida), devine subiect al demersului său jurnalistic.

    Regia: Alessandro Blasetti
    0 0
    6.5
  • I motorizzati (1965)

    Regia: Camillo Mastrocinque
    0 0
    5.8
  • „Falstaff este personajul cel mai dificil pe care l-am interpretat si nu sunt convins ca l-am redat la nivelul cel mai bun. Filmul a cerut o munca enorma. Personajul pe care l-am jucat de trei ori pe scena, si totdeauna mi s-a parut un erou mai...

    Regia: Orson Welles
    9 0
    7.6
  • Bonjour tristesse (1958)

    Bună ziua, tristețe

    Cecile e o tânără răsfăţată care duce o viaţă îndestulată alături de tatăl ei, un bărbat plin de bani şi la fel de ignorant. Când apare Anne, Cecile începe să se înece în gelozie, temându-se de viaţa pe care ar duce-o dacă tatăl ei ar lua-o de soţie.

    Regia: Otto Preminger
    6 0
    6.9
  • The Moment of Truth (1952)

    Un minut de adevăr

    În noaptea in care se implineau zece ani de la casatorie, doctorul Rene Richard descopera ca sotia sa, actrita Madeleine Richard, a avut o aventură cu un artist, Daniel Prevost, care tocmai a încercat să se sinucidă.

    Regia: Jean Delannoy
    3 0
    7.0
  • Beautiful (1951)

    Cea mai frumoasă

    Regizorul Alessandro Blasetti cauta o fetita, pentru un rol in urmatorul sau film. Ca si multe alte mame, Maddalena vine cu fiica sa la Cinecitta, in speranta ca aceasta va fi selectionata si va deveni o stea.

    Regia: Luchino Visconti
    10 0
    7.7