Filmele și serialele cu Wayne Knight

  • Wayne Knight

    Wayne Knight

    68 de ani
    Data nașterii: 07.08.1955
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Darby and the Dead (2022)

    Darby și cei morți

    După ce a fost la un pas de moarte, Darby Harper dobândește abilitatea de a vedea morții și își petrece timpul liber ajutând spiritele singuratice cu probleme nerezolvate. Dar când inamica lui Darby, Capri, regina celei mai exclusiviste găști din...

    Regia: Silas Howard
    4 1
    5.6
  • 12 Mighty Orphans (2021)

    12 orfani fantastici

    Povestea adevărată a echipei de fotbal Mighty Mites, echipa unui orfelinat din Fort Worth, care în timpul Marii crize economice a trecut de la a juca fără pantofi, la a juca în campionatul de stat din Texas. Pe parcursul sezonului plin de...

    Regia: Ty Roberts
    26 0
    6.9
  • Tom and Jerry: The Lost Dragon (2014)

    Tom și Jerry și dragonul pierdut

    Când Tom și Jerry găsesc un ou misterios, nu știu că a fost furat de la un dragon. În scurt timp, puiul Puffy iese din ou și crede că Tom este mămica lui. Dar adevărata mamă-dragon își vrea înapoi progenitura.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    7 0
    5.8
  • Excuse Me for Living (2012)

    Scuză-mă că trăiesc

    Un consumator de droguri suicidar, dar fermecător, trebuie fie să se supună ordinului clinicii de reabilitare în care se tratează de a conduce un grup de pensionari, fie să intre la închisoare și să piardă dragostea fiicei psihiatrului său.

    Regia: Ric Klass
    1 0
    4.4
  • Scooby-Doo and the Goblin King (2008)

    Scooby-Doo! și Regele Spiridușilor

    Magnificul Krudsky, un magician de carnaval, fura lumina magica de la printesa zanelor, Willow, iar acum Scooby-Doo si Shaggy trebuie sa il opreasca, atat pe el, cat si pe toti cei pe care i-a transformat in niste monstri hidosi de Halloween!

    Regia: Joe Sichta
    3 0
    6.3
  • Punisher: War Zone (2008)

    Justițiarul: Zona de război

    Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti.

    Regia: Lexi Alexander
    33 3
    5.9
  • Xiaolin Showdown (2003)

    Luptătorii Șaolin

    Un tânăr călugăr Xiaolin numit Omi conduce un trio de alți studenți pentru a colecta Shen Gong Wu, în timp ce luptă cu Răul care, de asemenea, este in cautarea obiectelor Shen Gong Wu .

    Scenariul: Christy Hui
    1 0
    7.4
  • Toy Story 2 (1999)

    Povestea Jucăriilor 2

    Intimplarile prin care trec jucariile lui Andy ramase singure acasa dupa ce acesta a plecat in tabara. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata din momentul in care colectionarul de jucarii Al McWhiggin il rapeste pe Woody.

    Regia: Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
    23 1
    7.9
  • Tarzan (1999)

    Primul lungmetraj de animație care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animația a permis realizatorilor să prezinte relația dintre Tarzan și familia de gorile care l-a crescut, într-un mod nemaivăzut.

    Regia: Kevin Lima, Chris Buck
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • For Richer or Poorer (1997)

    La bine și la rău

    Dupa ce afla ca datoreaza statului impozite de milioane de dolari si ca vinovatul, contabilul lor, a disparut din oras, sotii Brad si Caroline fug si se ascund intr-o comunitate Amish. Aici afla ce inseamna viata grea, insa redescopera iubirea.

    Regia: Bryan Spicer
    15 0
    5.8
  • 3rd Rock from the Sun (1996)

    A treia planeta de la soare

    Scenariul: Bonnie Turner, Terry Turner
    27 0
    7.8
  • Space Jam (1996)

    Meciul secolului

    Cand Michael Jordan face echipa cu Bugs Bunny e mai mult ca sigur ca meciul va fi unic. Fantasticele performante realizate de Jordan si Bugs Bunny fac posibila aducerea laolalta a spiritului vechilor desene animate si a baschetului american.

    Regia: Joe Pytka
    33 0
    6.5