Filmele și serialele cu Wendy Schaal

  • Wendy Schaal

    Wendy Schaal

    69 de ani
    Data nașterii: 02.07.1954
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Annabelle este fiica rebelă a unei senatoare SUA. Datorită problemelor pe care le face, ea este trimisă la o școală catolică de fete. Aici o cunoaște pe Simone, o profesoară de engleză, de care se îndrăgostește. Stă în cameră cu alte 3 fete,...

    Regia: Katherine Brooks
    7 0
    6.3
  • American Dad! (2005)

    Tatăl american!

    Serialul se concentrează pe un echipaj pestriț excentric care este familia Smith și cei trei colegi de casă ai lor: tatăl, soțul și susținătorul de familie Stan Smith; cea mai bună jumătate a lui casnică, Francine Smith; fiica lor de vârstă...

    Scenariul: Seth MacFarlane, Mike Barker, Matt Weitzman
    1 0
    7.4
  • Small Soldiers (1998)

    Soldați mici

    Incercand sa lanseze pe piata doua serii noi de jucarii, cu o tehnologie de ultima ora, Alan e foarte aproape de a declansa o revolutie cu efecte incalculabile in micul univers al jucariilor.

    Regia: Joe Dante
    4 0
    6.2
  • The 'Burbs (1989)

    Vecinii

    Viata cotidiana a unor familii americane e tulburata de sosirea in cartier a unei familii noi. Aceasta se muta chiar langa Ray (Tom Hanks) si Carol Peterson (Carrie Fisher) carora nu le ia mult timp pana sa observe ca noii vecini sunt foarte ciudati.

    Regia: Joe Dante
    26 0
    6.8
  • Innerspace (1987)

    Spațiul intern

    Locotenentul Tuck Pendleton (Dennis Quaid), pilot in Air Force, este adus la dimensiuni miniaturale pentru a putea intra in sistemul circulator al unui cobai in aceasta comedie stiintifico-fantastica.

    Regia: Joe Dante
    Oscar-uri:
    22 0
    6.8
  • Creature (1986)

    Regia: William Malone
    4 0
    4.4