Filmele și serialele cu Wentworth Miller

  • Wentworth Miller

    Wentworth Miller

    51 de ani
    Data nașterii: 02.06.1972
    Locul nașterii: Chipping Norton, Oxfordshire, England, UK
  • The Loft (2014)

    Ispita

    5 amici căsătoriți nu își împart doar serile prin barurile orașului, ci și un apartament unde-și consumă toate relațiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coșmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute.

    Regia: Erik Van Looy
    24 2
    6.3
  • Resident Evil: Afterlife (2010)

    Resident Evil : Viața de apoi

    Un horror sf al cărui personaj principal este Alice, o supravieţuitoare a periculosului virus care a devastat oraşul LA.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    75 2
    5.8
  • Prison Break: The Final Break (2009)

    Evadarea din închisoare: Evadarea finală

    Michael și Sara s-au căsătorit, dar fericirea nu a durat prea mult, căci agenții federali au arestat-o pentru uciderea Christinei, mama lui Michael. Imediat ce asasinarea Sarei este ordonată, echipa se reunește încă o dată pentru a o scăpa de belele

    Regia: Kevin Hooks, Brad Turner
    29 2
    7.8
  • Prison Break (2005)

    Evadarea din pușcărie

    Serialul prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeași închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

    Scenariul: Paul T. Scheuring
    122 5
    8.3
  • The Human Stain (2003)

    Pata umană

    Filmul spune povestea lui Coleman Silk (Hopkins), un profesor dintr-un mic oras din New England. Silk ascunde un secret teribil, care este pe cale sa-i distruga viata linistita.

    Regia: Robert Benton
    24 3
    6.2
  • Underworld (2003)

    Lumea de dincolo

    Secole la rând, două specii au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticații Vampiri, și Vârcolacii neînfricați. Cele două specii luptă pentru supraviețuire și au jurat să poarte războiul până când pe Pământ va rămâne o singură specie.

    Regia: Len Wiseman
    104 3
    7.0
  • Dinotopia (2002)

    Aventuri în Dinotopia

    Fratii Karl si David pleaca impreuna cu tatal lor intr-o plimbare cu avionul lor personal. La un moment dat, ei pierd controlul aparatului si se prabusesc in ocean. Din nefericire numai baietii reusesc sa supravietuiasca. Lasandu-se in voia...

    5 0
    6.5