Filmele cu Whip Hubley

  • Whip Hubley

    Whip Hubley

    66 de ani
    Data nașterii: 17.05.1957
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • A Cinderella Story (2004)

    O Cenușăreasă modernă

    Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

    Regia: Mark Rosman
    15 0
    5.9
  • A Very Brady Sequel (1996)

    Familia Brady

    Mike plãnuieste o petrecere aniversarã surprizã pentru Carol, dar tocmai atunci apare Roy. Acesta o duce pe Carol în Hawaii, iar restul familiei Brady porneste în urmãrirea lor. Soare, soare si o aventurã unicã.

    Regia: Arlene Sanford
    1 0
    5.9
  • Executive Decision (1996)

    Ultima decizie

    Un grup de teroristi islamisti plaseaza la bordul unui avion de pasageri ocupat la maxima capacitate o bomba a carei explozie ar putea distruge nu numai aeronava, incarcata cu mari rezerve de combustibil, ci si intreg Washingtonul.

    Regia: Stuart Baird
    27 0
    6.5
  • Coneheads (1993)

    Capete ascuțite

    Beldar si Prymatt sunt straini de planeta noastra. Ei provin de pe planeta Remulak si au toate intentiile sa invadeze planeta Pamant. Dar pentru ca vor sa isi cunoasca mai bine tinta, decid sa faca mai intai o calatorie.

    Regia: Steve Barron
    9 0
    5.4
  • Regia: Rafael Eisenman
    1 1
    4.8
  • Top Gun (1986)

    În rolul care l-a transformat în cea mai mare vedetă a lumii, Tom Cruise este Maverick, pilotul care zboară din instinct, fără să respecte regulile, și care trebuie să-și înfrunte demonii pentru a reuși într-o lume unde locul 2 nu există.

    Regia: Tony Scott
    Oscar-uri:
    115 5
    6.9