Filmele și serialele cu Will Ferrell

 • Will Ferrell

  Will Ferrell

  55 de ani
  Data nașterii: 16.07.1967
  Locul nașterii: Irvine, California, USA
 • Scenariul: Georgia Pritchett
  4 0
  7.1
 • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

  Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga

  Doi cântăreți de provincie își urmează visul de a ajunge staruri pop la un concurs muzical internațional. Miza, intrigile rivalilor și incidentele le vor pune la grea încercare legătura.

  Regia: David Dobkin
  11 1
  6.5
 • Downhill (2020)

  La vale

  După ce scapă de o avalanșă în timpul unei vacanțe de schi în familie, un cuplu căsătorit se confruntă cu probleme în mariaj, fiind nevoiți să-și reevalueze viața de familie și ceea ce simt unul pentru celălalt.

  Regia: Nat Faxon, Jim Rash
  15 6
  4.9
 • The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

  Marea aventură Lego 2

  Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetățenii întâmpină acum o nouă amenințare: Lego Duplo, invadatorii din spațiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

  Regia: Mike Mitchell
  9 2
  6.6
 • Holmes & Watson (2018)

  Holmes și Watson

  O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

  Regia: Etan Cohen
  57 12
  3.9
 • Daddy's Home 2 (2017)

  Tata în război cu... tata 2

  Tata în război cu... tata 2 urmărește peripețiile lui Brad (Will Ferrell) și Dusty (Mark Wahlberg), pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi, în perioada sărbătorilor de iarnă, și totodată să le ofere copiilor lor Crăciunul perfect.

  Regia: Sean Anders
  213 48
  6.0
 • The House (2017)

  Operațiunea "Cazinoul"

  După ce Scott și Kate Johansen pierd economiile pentru studiile fiicei lor, îi cuprinde disperarea la gândul că singurul lor copil nu va absolvi facultatea. Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid să deschidă un casino ilegal în casă.

  Regia: Andrew J. Cohen
  60 14
  5.6
 • Zoolander 2 (2016)

  Manechinul Zoolander 2

  După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă... lumea!

  Regia: Ben Stiller
  14 1
  4.7
 • Daddy's Home (2016)

  Tata în război cu... tata

  Un director de radio are o viaţă fericită alături de noua lui soţie şi încearcă să fie un tată cât mai bun pentru copiii ei din prima căsătorie. Viaţa lui se va da peste cap când în peisaj apare adevăratul tată, gata de orice pentru a-i recuceri.

  Regia: Sean Anders
  71 4
  6.1
 • A Deadly Adoption (2015)

  O adopție mortală

  Un cuplu cu probleme decide să gazduiasca o femeie însărcinată, aparent inocentă, în speranța adopției copilului său nenăscut. Totuși, fata ascunde mai multe decât se așteaptă ei.

  Regia: Rachel Lee Goldenberg
  1 1
  5.1
 • Regia: Benji Aflalo, Josh Comers, Michael Ferrucci
  7 1
  7.3
 • Get Hard (2015)

  Mare și tare

  Milionarul James King crede că nimic rău nu i se poate întâmpla, dar justiția nu îl cruță: condamnat pentru fraudă, King va merge la închisoare. El apelează la Darnell, un bărbat de culoare, pentru a se pregăti pentru pericolele de după gratii.

  Regia: Etan Cohen
  26 4
  6.0
 • The Lego Movie (2014)

  Marea aventură Lego

  Emmet, un tip obișnuit, ajunge în centrul atenției după ce primește, accidental, titlurile de PERSOANĂ EXTRAORDINARĂ și SALVATORUL PLANETEI. Așa ajunge în compania unor curajoși cu care pornește într-o călătorie pentru a opri distrugerea omenirii.

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  8 2
  7.7
 • Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

  Un știrist legendar 2

  Anchorman 2 este o continuare a comediei din 2004, The Anchorman, despre un prezentator de știri din anii '70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucura de mare succes, mai ales datorită înfățișării sale.

  Regia: Adam McKay
  5 1
  6.3
 • The Campaign (2012)

  Campania

  Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență, Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pentru că nimeni nu i s-a mai opus într-o cursă electorală.

  Regia: Jay Roach
  9 0
  6.1