Filmele cu Will Ryan

  • Will Ryan

    Will Ryan

    Data nașterii: 21.05.1949
    Decedat: 19.11.2021 (72 de ani)
  • Un pinguin adorabil, dar introvertit numit Hubie intenționează să-i prezinte cristalul de stâncă celei care i-a furat inima si pe care si-o doreste logodnica.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    2 0
    5.5
  • A Troll in Central Park (1994)

    Un trol în Central Park

    Un spiriduș prietenos cu un deget verde magic crește prea multe flori pentru regina care a ordonat ca toți spiridușii să se poarte răutăcios, să fie urâcioși și să sperie oamenii oricând. Ca pedeapsă, el este exilat într-o lume de piatră. Dar din...

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    5 0
    5.3
  • A Flintstones Christmas Carol (1994)

    O colindă de Crăciun a familiei Flintstone

    Fred este ales sa il interpreteze pe Ebenzer Scrooge intr-o alta punere in scena a povestii, insa incepe sa se comporte ciudat in viata reala.

    Regia: Joanna Romersa
    2 0
    6.8
  • Thumbelina (1994)

    Degețica

    "Tulburator! Parintii vor ovationa, fetele se vor simti in al noulea cer, iar baietii vor fi rasplatiti cu fantastice aventuri temerare. Filmul invaluie totul cu o vraja fermecatoare." - Peter Travees – 1994 (Family Life).

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    7 0
    6.2
  • Regia: John Clark Matthews
    0 0
    7.1
  • The Little Mermaid (1989)

    Mica sirenă

    Ariel, este nemulțumită de viața în mare și curioasă să vadă cum trăiesc oamenii. Colecționeză obiecte omenești împreună cu prietenul ei, Flounder. Ignorând avertismentele, îl salveză într-o seară pe prințul Eric, de care se și îndrăgostește.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    Oscar-uri:
    23 2
    7.6
  • The Land Before Time (1988)

    Tărâmul uitat de timp

    Filmul spune povestea unui pui de dinozaur orfaan, micutul brontozaur pe nume Littlefoot. El porneste in cautarea legendarei vai unde hrana se gaseste din plin si unde pasnicii vegetarieni pot trai linistiti, la adapost de ferocii tyranozaurus rex.

    Regia: Don Bluth
    3 0
    7.4
  • An American Tail (1986)

    O aventură americană

    În drum spre Statele Unite, un şoricel rus se pierde de familia lui. Acum, pe lângă lupta pentru supravieţuire într-o ţară nouă, soricelul trebuie să-şi regăsească familia.

    Regia: Don Bluth
    6 0
    6.9
  • Mickey's Christmas Carol (1983)

    Colinda de Crăciun a lui Mickey

    O poveste emotionanta... Ebenezer Scrooge un om avar si egoist este vizitat de trei spirite in Ajunul Craciunului. Aceste spirite ii prezinta trecutul, prezentul si viitorul. Oare Scrooge va intelege consecintele purtarii sale?

    Regia: Burny Mattinson
    3 0
    8.0