Filmele și serialele cu Will Smith

 • Will Smith

  Will Smith

  55 de ani
  Data nașterii: 25.09.1968
  Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  Oscaruri:
 • Emancipation (2022)

  Regia: Antoine Fuqua
  82 9
  6.3
 • King Richard (2021)

  Regele Richard: Crescând campioni

  Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă călătoria lui Richard Williams, un tată hotărât, care a jucat un rol esențial în creșterea a două dintre cele mai talentate atlete din toate timpurile, care vor schimba lumea tenisului pentru...

  Regia: Reinaldo Marcus Green
  Oscar-uri:
  59 3
  7.5
 • Amend: The Fight for America (2021)

  Schimbare: Lupta pentru America

  Will Smith prezintă o perspectivă asupra luptei în continuă evoluție și adesea letală pentru drepturi egale în America, prin prisma celui de-al 14-lea amendament.

  3 0
  8.0
 • Bad Boys for Life (2020)

  Băieți răi pe viață

  Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

  Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
  400 41
  6.5
 • Spies in Disguise (2019)

  Spioni deghizați

  Lance este un spion seducător iar Walter un inventator de gadget-uri super cool. La nevoie, aceștia vor trebui să învețe să colaboreze și să aibă încredere unul în celălalt, pentru a salva omenirea.

  Regia: Nick Bruno, Troy Quane
  103 0
  6.8
 • Gemini Man (2019)

  Gemeni: Conspirația

  Will Smith e un asasin de elită care are pe urmele lui un inamic de două ori mai periculos decât el, pentru că este o clonă de-a lui, dar mult mai tânără.

  Regia: Ang Lee
  361 27
  5.7
 • Aladdin (2019)

  Aladdin e un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Inocența lui e motivul pentru care vrăjitorul Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată

  Regia: Guy Ritchie
  275 39
  6.9
 • One Strange Rock (2018)

  O planetă stranie

  O PLANETĂ STRANIE este povestea extraordinară a Pământului, planeta noastră curios calibrată și interconectată, o planetă specială și mustind, în felul său unic, de viață printre celelalte corpuri cerești în mare parte necunoscute și neprimitoare....

  11 0
  8.7
 • Bright (2017)

  Luminos

  Plasat într-o lume în care creaturi mitice trăiesc alături de oameni, Bright spune povestea lui Daryl Ward, un polițist forțat să lucreze alături de un orc pentru a pune mâna pe o armă extrem de puternică, pe care foarte mulți și-ar dori-o.

  Regia: David Ayer
  371 60
  6.3
 • Collateral Beauty (2016)

  A doua șansă

  Pelicula spune povestea unui bărbat din New York căruia un eveniment tragic îi dă existența peste cap. Colegii săi încearcă să îl scoată din depresie elaborând un plan neobișnuit, însă urmarea acțiunii lor nu poate fi controlată.

  Regia: David Frankel
  158 14
  6.8
 • Suicide Squad (2016)

  Brigada sinucigașilor

  Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii.

  Regia: David Ayer
  Oscar-uri:
  187 13
  5.9
 • Concussion (2015)

  Trauma

  O perspectivă asupra modului în care jucătorii de fotbal american suferă de leziuni majore la cap și au probleme debilitante toată viața, ca urmare a loviturilor repetate, și asupra eforturilor Ligii Naționale de Fotbal de a nega totul.

  Regia: Peter Landesman
  10 0
  7.1
 • Focus (2015)

  Concentrarea

  Nicky (Will Smith) e un escroc cu experiență. O întâlnește pe Jess (Margot Robbie) și o învață secretele meseriei, dar dispare când simte că începe să se atașeze de ea. Trei ani mai târziu, ei se reîntâlnesc. Ei au pus ochii pe aceeași pradă.

  Regia: Glenn Ficarra, John Requa
  83 5
  6.6
 • After Earth (2013)

  1.000 post Terra

  La o mie de ani după cataclismul ce a forțat omenirea să fugă de pe Terra, Nova Prime a devenit noul sălaș al rasei umane. Legendarul general Cypher Raige se reîntoarce la familie după o îndelungată perioadă petrecută la datorie.

  Regia: M. Night Shyamalan
  33 1
  4.8