Filmele și serialele cu Willa Holland

  • Willa Holland

    Willa Holland

    32 de ani
    Data nașterii: 18.06.1991
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Blood in the Water (2016)

    Sânge în apă

    Regia: Ben Cummings, Orson Cummings
    2 0
    4.4
  • Tiger Eyes (2012)

    Ochi de tigru

    O fată de 17 ani își pierde tatăl în urma unui jaf. Astfel, dintr-o dată, nimic nu mai are importanță. Cu inima zdrobită, Davey, mama ei și fratele mai mic merg să-și viziteze rudele din New Mexico. Aici, Davey se împrietenește cu Wolf.

    Regia: Lawrence Blume
    1 0
    6.3
  • Arrow (2012)

    Arcașul

    „Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen, un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de 5 ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg
    1825 34
    7.5
  • Straw Dogs (2011)

    Țapi ispășitori

    Michael se întoarce acasă de la şcoala militară şi o găseşte pe mama lui îndrăgostită până peste cap. Tânărul devine din ce în ce mai suspicios în privinţa omului care, la prima vedere, pare bărbatul perfect pentru mama lui.

    Regia: Rod Lurie
    14 0
    5.8
  • Legion (2010)

    Legiunea

    Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia.

    Regia: Scott Stewart
    34 1
    5.3
  • Middle of Nowhere (2008)

    Drumul spre maturitate

    John Stockwell, regizorul filmelor ,,Crazy/Beautiful” și ,,Blue Crush” surprinde în Drumul spre maturitate drama unor tineri care se simt captivi în propria lor viață.

    Regia: John Stockwell
    4 0
    6.4
  • A Summer in Genoa (2008)

    Genova

    Joe, un bărbat văduv, se mută împreună cu cele două fiice ale sale în Italia, unde speră să ia viața de la capăt după ce moartea soției sale l-a lăsat secătuit de puteri. Orașul italian Genova îi schimbă pe toți trei, iar necazurile încep când...

    Regia: Michael Winterbottom
    3 0
    6.0
  • The O.C. (2003)

    Rebel în California

    Orange County este o regiune idilica, o zona rezidentiala intre Los Angeles si San Diego, unde traieste o comunitate bogata, de elita si unde totul si toti par a fi perfecti. Actiunea serialului se invarte in jurul familiilor Cohen, Cooper si...

    Scenariul: Josh Schwartz
    3 0
    7.6